Cauti saltea fresh air  3 zone presiune? Alege dintre multitudinea de saltele oferite de SomProduct si vezi in cele ce urmeaza, care sunt avantajele folosirii unei saltele pe spuma. Ofera o odihna placuta indiferent de pozitia in care dormi.

Beneficii saltea Fresh Air 3 Zone Presiune:

 • Datorită faptului că este o saltea realizată printr-o tehnologie de ultimă generație pe bază de spumă High Resilience, mișcările partenerului sunt diminuate fiind insesizabile. Materialele utilizate în producția acestei saltele provin din Belgia, Germania, Ungaria și Franța fiind realizată cu o deosebită atenție la detalii în România. Vezi pret saltea fresh air zone, accesand 
 • Datorită proprietăților ortopedice, coloana vertebrală beneficiază de o susținere ideală, înlăturând durerile de spate și asigurând un somn odihnitor.
 • Este alegerea ideală pentru persoanele care își schimbă poziția corpului în timpul somnului. Indiferent cum dormi, pe burtă, pe spate, pe lateral. Cele trei zone de presiune ale saltelei conferă un grad de confort ridicat, oferind o suprafață de dormit cu duritate medie.

 • Un alt beneficiu al saltelelor pe spumă este durabilitatea în timp. Aceste saltele nu se lasă la mijloc, oferind suport pe toată suprafața saltelei, inclusiv pe margini. Datorită acestor proprietăți, salteaua este recomandată și persoanelor cu o greutate mai mare și puteți să stați pe marginea saltelei fără ca aceasta să se deformeze.
 • Materialele de pe întreaga suprafaţă a saltelei sunt tratate împotriva acarienilor şi microorganismelor. Riscul apariţiei alergenilor este îndepărtat iar dumneavoastră vă bucuraţi de o saltea sănătoasă. Husa saltelei beneficiază de un tratament suplimentar cu Aloe Vera, fiind detașabilă.

Bonusuri saltea Fresh Air 3 Zone Presiune:

 • Una sau două perne cadou, în funcție de dimensiunea saltelei achiziționată
 • Transport gratuit în localitățile aflate în raza de acțiune FanCourier, saltelele fiind livrate în condiții speciale. (Livrarea se efectuează până la ușa clientului, saltelele fiind ambalate în mod corespunzător într-o husă de protecție suplimentară de unică folosință). Un alt aspect important este faptul că salteaua nu este rulată în momentul transportului. Astfel, materialele din componența saltelei nu suferă nici o modificare din momentul fabricației, păstrând toate proprietățile saltelei intacte.
 • Clientul are posibilitatea să testeze acasă timp de 30 de zile salteaua. Pentru că avem încredere în produsele noastre, iar corpul are nevoie de o perioadă de acomodare cu noua suprafață de dormit, oferim această perioadă de testare în care clientul are posibilitatea să se decidă dacă produsul i se potrivește cu adevărat.

Opțiuni saltea Fresh Air 3 Zone Presiune:

 • Opțiune de preluare a saltelei vechi
 • 50 de lei reducere la saltea în cazul în care aceasta este achiziționată împreună cu o lenjerie de pat.
 • Modalități diverse de plată – o saltea reprezintă o investiție de durată cu efecte directe asupra sănătății noastre, însă de cele mai multe ori amânăm această achiziție din motive financiare. Ne-am gândit astfel să facem mai accesibilă oportunitatea unui somn odihnitor fără să facem compromis de calitate. Clientul poate să aleagă plata ramburs, cu cardul, Paypal, cu ordin de plată sau în 12 rate egale fără dobândă.

Iti recomandam sa cauti Saltea Fresh Air 3 Zone Presiune la cel mai bun pret la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.