Esti pregatit pentru o noua calatorie? Descopera cele mai frumoase destinatii de vacante ieftine care merita vizitate in orice anotimp. Recomandam 5 metropole din Europa fiecare fiind la fel de atragatoare.

Viena

Viena este capitala Austriei, se află în estul țării pe Dunăre. Moștenirea sa artistică și intelectuală a fost modelată de rezidenți, inclusiv Mozart, Beethoven și Sigmund Freud. Orașul este cunoscut și pentru palatele sale imperiale, inclusiv Schönbrunn, reședința de vară a Habsburgilor. Gaseste cele mai bune preturi la cazare, cauta hoteluri dupa numarul de stele sau dupa recenzii. Tarife incepand de la 52 lei. 3 stele incepand de la 157 lei. Vezi preturi online si rezerva calatoria in Viena!

Budapesta

Budapesta, capitala Ungariei, este străbătută de Dunăre. Podul cu lanțuri din secolul al XIX-lea leagă cartierul deluros Buda cu Pestul plat. Un funicular se deplasează pe Dealul Castelului până în orașul vechi al lui Buda, unde Muzeul de Istorie din Budapesta urmărește viața orașului încă din vremurile romane. Piața Trinității găzduiește Biserica Matthias din secolul al XIII-lea și turnurile din Bastionul Pescarilor, care oferă priveliști mărețe. Aici intalnesti preturi incepand de la 42 lei si hoteluri clasificate de la o stea pana la cinci stele. Vezi lista cu unitati de cazare si preturile practicate.

Afla cum poti obtine cel mai bun curs valutar!

Cauti oferte vacante ieftine? Vezi oferte pe Top Reduceri Turism si rezerva-ti vacanta in Grecia, Turcia, Creta la cele mai bune preturi! Tot aici gaseste si bilete de avion ieftine!

Stockholm

Capitala Suediei, cuprinde 14 insule și mai mult de 50 de poduri pe un arhipelag extins al Mării Baltice. Străzile pietruite și clădirile de culoare ocru din Gamla Stan (orașul vechi) găzduiesc Catedrala Storkyrkan din secolul al XIII-lea, Palatul Regal Kungliga Slottet și Muzeul Nobel, care se concentrează pe Premiul Nobel. Feriboturile și bărcile turistice transferă pasagerii între insule. Alege dintre hoteluri si alte cazari din Stockholm.

Milano

Metropolă din regiunea nordică a Lombardiei, este o capitală globală a modei și designului. Cunoscut și pentru restaurantele și magazinele sale de top. Catedrala gotică Duomo di Milano și mănăstirea Santa Maria delle Grazie, care adăpostește muralul lui Leonardo da Vinci „Ultima cină”, atestă secole de artă și cultură. Lăsaţi-vă cuprins de febra fotbalului pe San Siro sau exploraţi în luna aprilie cea mai mare expoziţie de mobilă şi design din lume – Salone Internazionale del Mobile. Începeţi ziua la umbra Domului şi faceţi o plimbare pe vastele domenii ale castelului Sforzesco, din apropiere. Vezi cele mai bune preturi la hoteluri si cazari in Milano.

Amsterdam

Amsterdam este capitala Olandei, cunoscută pentru moștenirea artistică, un sistem elaborat de canale și case înguste cu fațade gablate, moșteniri ale epocii de aur a secolului al XVII-lea. Districtul său muzeal găzduiește Muzeul Van Gogh, lucrări de Rembrandt și Vermeer la Rijksmuseum, și artă modernă la Stedelijk. Ciclismul este esențial pentru caracterul orașului și există numeroase trasee pentru biciclete. De la începuturile modeste ale unui mic sat, la o putere mondială în secolul XVII, Amsterdamul de astăzi este un amestec fascinant de comerţ şi istorie. Oraşul însuşi este uimitor ca design, fiind construit în jurul unui sistem de canale. Vara puteţi face o plimbare fermecătoare cu barca, iar în funcţie de cât de frig este, iarna puteți patina prin oraş. Vezi hoteluri si cazare in Amsterdam!

Iti recomandam sa cauti Esti pregatit pentru o noua calatorie? la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.