Telefonul mobil este un telefon portabil, care poate efectua și primi apeluri prin intermediul unei legături de frecvență radio în timp ce utilizatorul se mișcă într-o zonă de servicii telefonice. Serviciile moderne de telefonie mobilă utilizează o arhitectură de rețea celulară și, prin urmare, aceste telefoane se numesc telefoane mobile. Există diferite tipuri de telefoane mobile cel mai des intalnit fiind telefonul inteligent și funcțional. Pe scurt smartphone.

In lumea dezvoltată, smartphone-urile au depășit acum utilizarea sistemelor mobile anterioare. Cu toate acestea, în țările în curs de dezvoltare, acestea reprezintă aproximativ 50% din telefonia mobilă.

Smartphone XIAOMI

Xiaomi este o companie privata care proiecteaza, dezvolta si vinde smartphone-uri si alte produse electronice de larg consum. Xiaomi face, de asemenea, trackere de fitness, televizoare, purificatoare de aer si tablete. Compania isi vinde in mare masura telefoanele prin intermediul vanzarilor flash in India. Cele mai recente mobile Xiaomi sunt Mi Mix 3 5G. Acest model de smartphone a fost lansat in februarie 2019.

Motive pentru care trebuie sa alegem smartphone-urile Xiaomi

Smartphone-urile Xiaomi au un pret mai mic: aceste telefoane sunt accesibile pentru toate categoriile de persoane. Din constatarile sale, se confirma faptul ca telefoanele mobile ale marcii Xiaomi sunt mai ieftine si au un nivel ridicat de calitate. Aceasta caracteristica a marcii Xiaomi a devenit un avantaj pentru vanzatori. Xiaomi vinde produsele sale direct consumatorilor prin intermediul magazinelor online. Nu exista magazine offline, nici distribuitori si nici un cost suplimentar.

Hardware folosit este de o calitate superioara si cu un pret mic, astfel brand-ul Xiaomi nu face nici un compromis privind calitatea referitoare la hardware si materialele folosite.

Camera dupa cum reiese din remarca anterioara, telefoanele mobile Xiaomi au un hardware de buna calitate, iar camera nu face exceptie.

O mai buna fiabilitate: telefoanele mobile Xiaomi vor fi cu siguranta eficiente in folosire pentru o perioada mai lunga de timp. Aceste telefoane sunt fiabile, deoarece utilizeaza o baterie de buna calitate si alte componente hardware superioare.

Xiaomi a intrat pe piata din India in 2014. In acel moment, Xiaomi a fost decis sa vina cu telefoane mid-range si aproape instantaneu a devenit dispozitivul perfect pentru upgrade pentru toti utilizatorii de telefoane low-end. Xiaomi este in prezent cel de-al doilea furnizor de smartphone-uri din India, iar IDC a clasat Xiaomi India ca fiind numarul unu de smartphone-uri din India in trimestrul 3 din 2017. Xiaomi pretinde a fi al cincilea cel mai mare furnizor de smartphone la nivel global. Are o reputatie pentru construirea de dispozitive care au o valoare extrem de buna fara a se decupa colturile. Xiaomi ofera telefoane mobile in seria Mi, seria Mi Note, seria Mi Max si seria Redmi. Unele dintre cele mai bune telefoane Xiaomi din 2019 sunt Poco F1, Mi 8 Pro, Redmi Nota 6 Pro, Mi A2, Mix Mi 2S si Mi Max 2.

Pe 16 august 2010, Xiaomi a lansat oficial primul sau firmware MIUI, bazat pe Android. Compania Xiaomi isi desfasoara cea mai mare parte a afacerilor sale in China si India. De asemenea, Xiaomi a inceput sa ofere telefoanele mobile de pe site-ul sau din Europa in tari precum Spania si Franta. De asemenea, producatorul a deschis recent primul sau magazin de vanzare cu amanuntul in Marea Britanie. Cu toate acestea, telefoanele Xiaomi nu sunt inca disponibile in SUA. Xiaomi a venit cu o noua politica de confidentialitate pe site-ul sau din SUA, eventual pentru a se conforma GDPR. Potrivit statisticilor, exista 813,2 milioane de utilizatori de smartphone-uri Xiaomi in lume.

MIUI 9: Xiaomi a anuntat lansarea globala a celei mai recente versiuni a MIUI, MIUI 9, pe baza de Android. Xiaomi ofera, de asemenea, cea mai recenta versiune software numita MIUI Global 10.2.

Cardurile IRCTC din aplicatia de mesagerie: facilitand utilizatorilor de smartphone-uri Xiaomi din tara sa urmareasca starea trenului in timp ce calatoresc, MIUI 9 introduce cardurile IRCTC in aplicatia de mesagerie.

Aplicatia inteligenta de lansare: o alta caracteristica noua introdusa in MIUI 9 este lansatorul de aplicatii inteligente. Poate lansa o aplicatie bazata pe continutul afisat pe ecran. De exemplu, poate deschide automat aplicatia pentru harti daca constata ca utilizatorul intentioneaza sa mearga undeva.

Cautare avansata a cuvintelor: MIUI 9 se pretinde a fi capabil sa analizeze fiecare cuvant si sa utilizeze tehnica inteligenta de segmentare a cuvintelor pentru a permite utilizatorilor sa gaseasca cu usurinta un anumit text sau o expresie.

Iti recomandam sa cauti Smartphone XIAOMI – pareri si pret la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.