Precomanda iPhone 8 de la evoMag! De ce sa faci o precomanda pentru acest produs Apple de la acest magazin online? Pentru ca ei, doresc sa fie primii, care sa obtina device-ul si sa il ofere la vanzare in Romania. Si pentru ca serviciile oferite de personalul evoMag, sunt evaluate de vizitatorii, care au devenit si cumparatori, ca fiind de o buna calitate.

Vezi pret iPhone 8

Avand diferite nuante de culoare (argintiu, auriu si gri), noul iPhone 8 este realizat din cea mai rezistenta sticla. Aceste detalii de design, se imbina perfect cu insertiile de aluminiu de pe marginile smartphone-ului. Este un produs facut sa reziste la orice tip de soc, la apa sau la praf. La fel ca in cazului noului iPhone X, iPhone 8 se poate incarca wireless, cu ajutorului device-ului AirPower.

Fotografiile realizate cu noul iPhone 8 au fost gandite, sa fie mai clare, datorita display-ului Retina HD, care este imbunatatit cu True Tone. Aceasta noua tehnologie, echilibreaza automat proportiile de alb din cadru, pentru rezultate de senzatie. Camera de 12 MP, alaturi de noile filtre pentru fotografie si senzorii performanti pentru stabilizare, ridica acum fotografia la rang de arta.

Noul procesor A11 Bionic este cu 70% mai rapid decat anteriorul procesor A10 Fusion, in timp ce nivelul bateriei, ofera aceeasi durata excelenta de viata. Noul procesor permite instalarea aplicatiilor, deschizand astfel un nou capitol pentru App Store.

Asadar, noua generatie de iPhone-uri este aici, cu o multime de caracteristici noi, imbunatatiri ale performantelor tehnologice si un design cu totul diferit. Realitatea augmentata si-a facut in sfarsit loc in lumea iPhone, iar faptul ca cei de la Apple au hotarat in sfarsit sa introduca modul de incarcare wireless pentru device-urile lor, care va fi de mare ajutor pentru toti posesorii de iPhone, Apple Watch, Air Pods.

Caracteristici iPhone 8

Telefonul este inzestrat cu o memorie RAM de 2 si 3 GB, cu o memorie flash cuprinsa intre 64 si 256 GB, cu cea mai populara camera, avand cel mai inteligent cip, face din acest device, varful de lance al produselor Apple.

Va intereseaza un alt produs electronic sau electrocasnic? Puteti consulta oferta evoMag.

Iti recomandam sa cauti Precomanda iPhone 8 de la evoMag la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.