Cu Tonus Fortis ai mai mult sex! Avand o formula bazata de plante medicinale si imbogatita cu vitamine, Tonus FORTIS iti ofera multe beneficii, ajutand sistemul reproductiv, nervos si hormonal cu efectul antioxidant, anti-inflamator, anti-microbian, diuretic si tonic cardio-vascular. Iti mentine functiile sexuale active si asigura buna circulatie a sangelui in zona genitala pentru a stimula o erectie si rezistenta crescuta in pat.Caracteristici Tonus Fortis

Tonus Forte este un elixir masculin care da putere si aduce inapoi tineretea. Stimulează productia de testosteron, beneficii la nivelul tractului digestiv, ajuta la relaxare fizica si emotională si lucrul principal este penisul de otel! Ajuta la intarzierea ejacularii precoce. Sunt o grămadă de advantaje. Un avantaj este compoziția complet naturala.

Foloseste in dormitor jucarii sexuale! Excita-l purtand o lenjerie sexy!

Compozitie Tonus Fortis

Tribulus Terrestris – Extractul de Tribulus Terrestris promoveaza producerea de testosteron sporind erecțiile si imbunatatind rezistenta in pat.

Cimbru – Extractul de Cimbru ajuta la restabilirea fluxului către organele genitale și imbunatateste calitatea erecției tale.

Ciulina – Extractul de Ciulina reimprospătează corpul și îmbunătățește tonusul muscular.

GhimbirZingiber Officinale – Extractul de Ghimbir ușurează oboseala mentală și fizică.

Sunatoare – Extractul de Sunatoare prelungeste contacul sexual, imbunatațeste probabilitatiile și puterea orgasmelor.

Nucsoara – Extractul de Nuca Indiana sporeste imunitatea, în timp ce îmbunatateste potenta si libido-ul.

Pareri Tonus Fortis

Barbatii care au folosit acest produs natural, pentru imbunatatirea activitatii sexuale, au povestit despre efectele pe care le are acesta.

Ion Cadar – Stresul si nervii duc o persoana in jos și prin urmare erectiile mele au intrat intr-un declin, viata mea sexuala s-a deteriorat si sexul nu imi mai aduce la fel de multa placere, ca in trecut. Asta pana cand am încercat Tonus Fortis. In doua saptamani am inceput sa observ ca sunt mai proaspat, erotismul a reaparut si erectia mea e la fel de puternica ca a unui baiat de 15 ani.

Claudiu Panaite – Am incercat Tonus Fortis. Acum e mai mult bine decat frumos, pentru ca sunt mai tare acolo jos unde conteaza si femeile sunt incantate! Realizarea mea personală este de cinci ori pe noapte!

Foloseste cu incredere Tonus Fortis pentru o viata sexuala mai buna!

Iti recomandam sa cauti Tonus Fortis – viata sexuala mai buna la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.