La începutul acestui anotimp gasim , un pachet promoțional potrivit pentru creșterea imunității întregii familii, alegând produse apicole pure și crude care sunt un aliat puternic al unui organism sănătos și fortificat.

 are un gust plăcut, dulce acrișor, este un sortiment de polen crud monoflor pe care-l găsiți în exclusivitate la ApiLand. Un excelent fortifiant și energizant, polenul crud de trandafir sălbatic este recomandat și copiilor, deoarece facilitează absorbția calciului, fiind și un bun antianemic.

 are o caracteristică aparte, este un amestec care provine de la un număr de aproximativ 40 de plante diferite, oferind astfel un complex de beneficii extrem de utile organismului. Polenul crud poliflor vitaminizează și mineralizează, combate oboseala și reduce nivelul de stres, aducând un flux de energie în organism.

 este un produs fascinant, componenta lui principală, acidul 10-HDA este un excelent antiviral, antibacterian și antifungic, alături de acetilcolina, element esențial în transmiterea influxului nervos, are gust acrișor și astringent, o culoare gălbuie și consistență cremoasă. Are un conținut extrem de bogat în vitamine (în special vitamina B5, denumită și vitamina anti stres), foarte multe proprietăți nutritive, mărind rezistența organismului în fața diferitelor afecțiuni.

Afla si despre stafilococul auriu si beneficii miere de manuka

 

Pachetul  conține un Lăptișor de matcă pur de 100g, o cutie cu Polen crud de trandafir sălbatic și o cutie de Polen crud poliflor pe care noi v-o oferim gratuit. Polenul crud este un excelent energizant care poate fi consumat dimineața, simplu sau adăugat în iaurt sau în smoothie-uri, la micul dejun. O cură cu lăptișor de matcă pur e potrivită și copiilor și părinților și bunicilor, ajutându-i pe fiecare să-și fortifice organismul. Pentru copii, dacă nu se împrietenesc cu gustul ușor astringent al lăptișorului de matcă, acesta se poate amesteca cu puțină miere, cu siguranță vor fi mult mai receptivi la o astfel de cură, lăptișorul de matcă stimulându-le creșterea și prevenind infecțiile.

În plus, la orice comandă a acestui pachet, transportul este gratuit.

Vă dorim o primăvară cu sănătate!

Iti recomandam sa cauti Polenul crud beneficii si pret la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.