young-couple-moving-together

Viata de cuplu implica multe schimbari. Alegerile tale devin alegerile “noastre” iar mutatul impreuna este cel mai mare angajament pe care il puteti face, dupa nunta. Decizia trebuie luata impreuna, de comun acord. Solutia ideala pentru un cuplu tanar este, bineinteles, un apartament cu 2 camere. De ce?

Pentru locatie.

Pentru suprafata. Noile apartamente de 2 camere au un spatiu generos, sunt semidecomandate sau open space

Pentru costuri. Este cel mai rentabil din punct de vedere al costului de achizitie si intretinere Un apartament nou de 2 camere iti ofera confortul de care ai nevoie, facilitati si finisaje de calitate. In complexul rezidential Greenfield, apartamentele sunt construite sub conceptul de „Apartamente bine facute”, astfel incat vei avea siguranta ca vor corespunde celor mai exigente asteptari.

Pentru siguranta. Un complex rezidential are imprejurimile securizate cu camere video sau paznici autorizati si antrenati pentru a mentine ordinea si siguranta in proximitate.

Un apartament cu 2 camere este ideal daca sunteti la inceput de drum, iti ofera intimitatea de care ai nevoie si te vei bucura de toate facilitatile traiului in cel mai verde complex rezidential din Bucuresti.

Greenfield

Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044

Phone: +40 21.230.75.70/71/72

Iti recomandam sa cauti De ce sa cumparam un apartament? la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.