A ne pulveriza cu parfumuri este un ritual necesar din viata noastra de zi cu zi. Dar stiati ca exista mai multe modalitati de a pulveriza parfumul? Va vom prezenta mai jos cateva modalitati de a pulveriza parfumul pe care le poti incerca chiar acum. Vei ramane surprins de faptul ca nu te-ai gandit mai inainte la acestea.

Pulverizeaza cu parfum pe partea din spate a gatului. Moleculele de parfum se vor incalzi de la caldura corpului iar mirosul parfumului va pluti in aer.

Parfumeaza partea interioara a manecilor. Atunci cand vor intra in contact cu bratele tale, mirosul se va raspandi in aer.

Parfumeaza hainele sau esarfa. Atunci cand parfumul este aplicat pe o tesatura, acesta persista mult mai mult decat pe piele. O esarfa parfumata este o modalitate excelenta de a elibera mirosul parfumat in aer.

Ulei de baie parfumat. Se toarna o parte din parfumul tau preferat intr-o sticla mica de ulei de baie si gata aveti un ulei de baie parfumat. Acesta este un mod excelent de a face ca un parfum sa persiste mai mult deoarece se evapora cu 80% mai greu.

Parfumeaza o batista si pune-o in poseta. De fiecare data cand deschizi poseta si doresti sa iei sau sa pui ceva, mirosul de parfum va pluti in aer.

Parfumeaza o batista si pune-o in masina de spalat in ultimele 10 min ale ciclului de spalare (la uscare). Toate hainele din masina de spalat vor mirosi la fel de minunat ca si tine.

Parfumeaza partea interioara a unei umbrele. Pur si simplu parfumeaza partea interioara a unei umbrele inainte de a iesi din casa. Iar daca veti merge pe jos si veti deschide/inchide umbrela veti fi incojurat de un parfum placut. Aceasta este o modalitate placuta de a face dintr-o zi plictisitoare una luminoasa si placuta.

Cu siguranta ca nu te-ai gandit la unele dintre aceste modalitati de a pulveriza parfumul, daca stii si altele poate chiar mai interesante, te rog sa le impartasesti si cu noi. Si un sfat pentru toti cei care achizitionati parfumuri: intotdeauna cumparati parfumuri originale, chiar daca sunt mai scumpe vor mirosi mai placut si vor persista cu siguranta mult mai mult!

Iti recomandam sa cauti Parfumuri originale ieftine la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.