Laptisorul de matca ajuta la echilibrarea corpului nostru, fiind un stimulent natural al imunitatii!

Organismul uman este intr-o continua cautare de echilibru, pentru ca este in permanenta asaltat!  ajuta la restabilirea functionarii armonioase a organismului si este un intaritor general al sistemului imunitar, un antibiotic, antiviral si antifungic de exceptie.

     Albinele ne furnizeaza o serie de produse benefice din care mierea este cel mai cunoscut, insa tot mai cautate sunt laptisorul de matca, ,sau polenul crudsau .

laptisor_de_matca_pur_conventional

In stup, singura hranita cu laptisor de matca pe toata durata vietii sale este regina. De fapt, o larva devine regina prin aceasta hranire diferentiata cu laptisor de matca. Datorita acestui aliment-minune, ea creste mult mai mare decat o albina lucratoare si traieste de 40-50 de ori mai mult decat o albina obisnuita, fiind capabila de un efort remarcabil, caci ea depune 1000 de oua pe zi.

laptisor_de_matca_pur_eco

Multe dintre efectele laptisorului de matca erau intuite odinioara, iar stiinta de astazi nu face altceva decat sa le confirme.

Laptisorul de matca este, intr-adevar, un compus distinct, care contine o serie de micronutrienti foarte utili organismului nostru. Pe langa vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, B7, B8, B9, B12), minerale(calciu, magneziu, potasiu, fosfor, fier, etc), cei 8 aminoacizi esentiali, proteine si enzime, el contine si acidul 10 HDA, care este eficient in lupta cu bacteriile si virusii. Astfel, laptisorul de matca este un intaritor general al sistemului imunitar, un antibiotic, antiviral si antifungic de exceptie. Este principala sursa de acid pantotenic pe care o putem gasi in natura(Vitamina B5).

De-a lungul timpului Laptisorul de matca pur a sustinut eliminarea starilor de stres, de oboseala, lipsa de tonus, de energie, reglarea naturala a somnului, fiind considerat un remediu natural in cresterea fertilitatii.

  Laptisorul de matca si-a demonstrat eficacitatea ca si aliat natural in tratamentul artrozei, in reglarea naturala a tensiunii arteriale si a colesterolului, este folosit ca aport suplimentar in caz de diabet.

Este un sustinator natural in lupta contra procesului de imbatranire prematura a organismului, sau a pielii – fiind un ingredient folosit in retetele cosmetice atat pentru ten cat si pentru par.

Laptisorul de matca este folosit pentru stimularea memoriei si a puterii de concentrare. Aceste actiuni, legate de memorie, se datoreaza acetilcolinei, un compus care are un rol foarte important in transmiterea influxului nervos. Iar laptisorul de matca este singura sursa naturala de acetilcolina. Datorita acestui compus, se pare ca el are efecte de intarziere a unei afectiuni ingrozitoare, si anume boala Alzheimer, in care persoana bolnava isi pierde, treptat, memoria si capacitatea de gandire rationala, totodata contribuind la prevenirea racelilor, grabeste vindecarea ranilor, arsurilor si a anumitor boli de piele, cicatrizarea ulcerelor varicoase.

 furnizeaza laptisor de matca natural de cea mai buna calitate. Aici puteti beneficia si de promotii speciale la laptisorul de matca si la alte produse apicole. Puteti profita de acestea pentru a incepe o cura cu laptisor de matca, care va va face mai plini de energie si mai puternici.

Pentru cele mai bune efecte, trebuie sa alegeti produse apicole de calitate!

Iti recomandam sa cauti Laptisor de matca proprietati – beneficii pentru sanatate la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.