Cauți modalități prin care să stimulezi productivitatea echipei tale? Tot ce ai nevoie este un eveniment de team building, iar partea bună e că sunt numeroase locații de team building în România. De fapt, poate nici nu trebuie să mergi foarte departe, din moment ce se prea poate să fie zone cu peisaje superbe și în apropierea ta.

Ce trebuie să reții este faptul că România îți oferă multe oportunități atunci când vine vorba de petrecut timp în aer liber. Iar pe lângă faptul că peisajele pot fi spectaculoase, mai ai și numeroase activități de care te poți bucura, indiferent de anotimp. Dacă alegi să ai lângă tine specialiști în domeniu, totul va fi pus la punct în cel mai mic detaliu, indiferent de locație. Trebuie să știi doar câte persoane vor participa, care este scopul evenimentului de team building și cât de departe sunteți dispuși să pășiți în afara zonei de confort.

Evenimentele în aer liber au un impact mai semnificativ

Este adevărat că se poate face team building și la interior, dar impactul este mult mai mare atunci când se face în aer liber, departe de birou. Pentru a beneficia la maxim de avantajele unui team building este indicat sa duci echipa într-un mediu relaxant, informal, unde pot fi ei înșiși. Și unde poți face asta mai bine decât în natură?

Evenimentele în aer liber, cu cazare la cabană sau chiar la cort, destind oamenii, îi ajută să se relaxeze și să comunice mai ușor. Se prea poate să îți vezi colegii sau angajații într-o altă lumină, atunci când nu sunt la birou. Iar pe lângă o comunicare mult mai deschisă și activitățile de team building desfășurate în natură au un impact mai semnificativ asupra participanților.

Oamenii pot învăța multe dacă ies puțin din zona lor de confort

Să ieșim din zona de confort nu este întotdeauna un proces plăcut. Ne este teamă, avem diverse îngrijorări sau ne simțim incomod când suntem puși în fața necunoscutului. Dar, odată ce am reușit să ne trecem propriile limite, totul se schimbă. Ne simțim mai încrezători, mai puternici, mai împliniți și chiar mai fericiți.

Așadar, nu obișnuiești să mergi în camping și să stai la cort? Dar de gătit, ai gătit vreodată la foc de lemne? Astfel de experiențe pot fi inedite, iar când ai parte și de activități ce nu se regăsesc de obicei în sfera ta zilnică, precum bushcraft-ul sau recunoașterea resurselor disponibile în natură, rezultatele pot fi surprinzătoare.

O echipa se poate suda foarte bine când se auto-gospodărește

Vrei să te asiguri că echipa ta este capabilă să lucreze foarte bine împreună? Atunci du-i în natură și lasă-i să se auto-gospodărească. Pe alocuri este similar cu ce trăiesc zi de zi la birou, doar că aici contextul este diferit. Știu că nu sunt la muncă și sunt mai relaxați, ceea ce îi va face mai dispuși la a comunica. Dar, în același timp, trebuie să se descurce împreună în situații mai puțin obișnuite. Bineînțeles, când faci astfel de activități în mod organizat, nu are cum să meargă rău. Vor avea tot ce este necesar pentru a reuși.

Entuziasm și relaxare în același timp

Timpul petrecut în natură, departe de agitația de la birou și din oraș, este cel mai bun remediu când vrem să ne relaxăm și să ne deconectăm. Ne deconectăm de tot ce înseamnă griji și sarcini, și ne conectăm unul cu celalat, un lucru atât de benefic pentru familii dar și pentru echipe în același mod. Pe lângă relaxare, natura ne oferă și momente pline de entuziasm, precum aprinderea focului, descoperirea de frumuseți ale naturii și încântarea momentelor simple.

Așadar, unde se poate face team building în România? Cele mai bune locații de team building le poți găsi doar tu. Totul depinde de ce fel de experiențe cauți și cât de departe ești dispus să mergi cu echipa ta.

Iti recomandam sa cauti Unde se poate face team building în România? la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.