Cauti un televizor curbat 3D ieftin? Descopera pareri Samsung UE40JU6500, vezi unde gasesti cel mai bun pret si afla care sunt motivele pentru care ar trebui sa alegi acest televizor!
 
Rezolutia Ultra HD, prezenta la Samsung UE40JU6500 – televizor curbat Smart LED Ultra HD 101 cm, inseamna ca puteti vedea mai clar ca oricand chiar si cele mai mici detalii de pe ecran. Televizorul dvs. Samsung SUHD ofera o rezolutie de patru ori mai mare decat cea Full HD, in culori realiste si precise. Bucurati-va de o imagine optimizata pentru detalii si claritate mai buna ca oricand.
 
 

Noul Smart TV Samsung este atat de usor de utilizat incat nici nu trebuie sa va ganditi la el. Interfata utilizator imbunatatita este incredibil de intuitiva si plina de optiuni de divertisment si functionalitati care chiar conteaza pentru dvs., cum ar fi o sinteza zilnica personalizata si abilitatea de a partaja continut intre marele ecran si dispozitivele mobile cu un singur clic. Retine chiar si ce ati vizionat ultima data, ca sa puteti reveni acolo imediat. Si pentru ca ruleaza pe noul sistem de operare Tizen, prima platforma open-source destinata televizoarelor, veti avea o sursa infinita de continut distractiv de care sa va bucurati. Samsung Smart TV este cu adevarat cel mai bun hub pentru divertisment si insotitorul perfect pentru stilul dvs. de viata.

 
Rezolutia Ultra HD inseamna ca puteti vedea mai clar ca oricand chiar si cele mai mici detalii de pe ecran. Televizorul dvs. Samsung SUHD ofera o rezolutie de patru ori mai mare decat cea Full HD, in culori realiste si precise. Bucurati-va de o imagine optimizata pentru detalii si claritate mai buna ca oricand.
 
RECENZIE TV CURBAT SAMSUNG UE40JU6500
 
Acest model de televizor este unul din cele mai performante televizoare din gama 2015, avand specificatii de top si functii complete necesare pentru locuinta ta. Displayul are o diagonala potrivita pentru un living, fiind un tv led este optim pentru o camera bine iluminata, avand un consum redus de energie si reda imagini clare in culori naturale. 
 
Daca dispuneti de bugetul necesar, cu siguranta este televizorul pe care ar trebui sa-l comandati. Cel mai bun pret il gasiti la http://www.marketonline.ro/televizor-led-samsung-ue40ju6500-101-cm-40-inch-ultra-hd-4k-ecran-curbat-pqi-1100-ultra-clear-panel-dts-quad-core-wi-fi-ac-smart-tv 

 

Iti recomandam sa cauti Samsung UE40JU6500 – pret ieftin si pareri la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.