Particip la Spring SuperBlog 2021! Am aflat de aceasta competitie a celor ce detin un blog si am decis sa particip. Din intamplare, am aflat de super-blog.eu si consider ca este o initiativa buna.

De ce m-am inscris la aceasta competitie? Este o intrebare dificila, dar cu un raspuns simplu. Imi place ideea de competitie. Si mai ales, imi place sa fiu mereu motivat!

Motivat, de a scrie despre lucruri si intamplari, care sa starneasca interesul cititorului. Motivat, de a fi mai bun, deci o dorinta de dezvoltare.

Ce este Spring SuperBlog 2021?

Spring SuperBlog 2021 are drept obiectiv desemnarea şi premierea celor mai creativi bloggeri participanţi în cadrul Competiţiei. Modalitatea de desfăşurare a Competiţiei Spring SuperBlog 2021, premiile şi mecanismul de acordare a acestora sunt prezentate în cadrul regulamentului oficial, care este obligatoriu pentru toti participantii si pentru toate entitatile implicate in derularea Campaniei. Mai multe informatii despre regulament, gasiti accesand link-ul https://super-blog.eu/regulament

Editia, din aceasta primavara este prima la care particip. Sa vedem care vor fi rezultatele. Pentru, ca este important sa participi! Vrei sa participi si tu? Completeaza formularul de inscriere!

Iti recomandam sa cauti Particip la Spring SuperBlog 2021 la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.