Flori pentru nunta sunt un element extrem de important, acestea fiind un dar indispensabil adus miresei, in special la cununia civila.

Apelând la toate elementele care pot construi semnificații: culori, flori și numărul firelor din buchet, designerii Floria.ro propun cele mai interesante combinații de flori pentru miresele acestui sezon.

Iată trei buchete ideale pentru a fi oferite celor care spun „DA” in aceasta toamna:

Culori de toamnă

Este un buchet care reproduce coloratura toamnei: cu nuanțe de arămiu, roșu și galben. Numărul florilor din acest buchet este ales neîntâmplător, șapte este o cifră cu nenumărate semnificații: 7 fire de trandafiri portocalii, 7 de mokara grena și 7 frezii galbene, culorile lor sunt tomnatice. Amarilisul alb și verdeața cu care este îmbogățit buchetul semnifică anotimpul care tocmai a trecut și iarna care va veni. Firele de hipercum roșu reprezintă roadele toamnei și pot exprima urările de belșug pentru miri.

culori_de_toamna_flori_de_nunta

Aranjamente flori nunta

Armonie

Prin culorile reci în nuanțe de mov care predomină, acest buchet sugerează calm, liniște, ehilibru- precum este și adierea de toamnă după o vară caniculară. Aici numărul-simbol este trei: 3 trandafiri mov deschis, 3 albi și 3 cupe cymbidium roz. Parfumul delicat este dat de cele șase frezii mov deschis și de levănțică.  Dinamismul buchetului  este dat de verdele care apare: 1 anthurium alături de 2 santini și de verdeață. Această coloratură exprimă fără cuvinte urările pentru o căsnicie bazată înțelegere și încredere reciprocă.

armonie_flori_pt_nunta

Flori pentru nunta

Declarație de dragoste

 

Și în acest buchet apar culorile temperate și cifra trei, însă de această dată culorile sunt mai calde. Cei 3 trandafiri roz sunt asociați cu 3 cale mov, extrem de elegante. Mai apare o hortensie albă, albul fiind culoarea purității și verdeața, care aduce un strop de vivacitate în buchet. Acesta exprimă căldură, tandrețe și sinceritatea sentimentelor pe care-l are cel care dăruiește florile miresei.

Alte idei de flori pentru cununia civila, pe https://floria.ro/special

Iti recomandam sa cauti Flori de nunta la cununia civila la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.