Stii care sunt cele mai bune sporturi de vara? Cand eram scolari, prima activitate care avea loc dupa intoarcerea de la scoala era dezbracatul uniformei scolare si uneori mancam, alteori nu. Apoi, cu cheia la gat, ieseam afara sa ne intalnim cu prietenii si sa facem miscare. Alergam, jucam fotbal sau sotron, saream coarda. Intr-un cuvant: sport! Totul pana la ora 15, cand veneau parintii de la serviciu. Dar, vremurile s-au schimbat. Facem sport sau miscare cu familia, prietenii sau colegii de munca. Indiferent de ce tipuri de sporturi optezi sa practici, alege echipamente sportive din oferta de la Dechatlon!

Cele mai bune sporturi de vara – Fotbal

Fotbalul este unul dintre cele mai bune sporturi de vară. Angajează jucătorii să alerge – cu schimbări bruste de echilibru si viteza. Acest lucru ajută la consolidarea rezistenței. Fiind un joc continuu, este extrem de eficient pentru fitness și sănătate cardiovasculară. Comanda online minge de fotbal de pe https://www.decathlon.ro/minge-fotbal-f100-m5-id_8576119.html la pretul de 19,99 lei.

Cele mai bune sporturi de vara – Tenis

Tenisul este, fără îndoială, cel mai bun mod de a vă petrece timpul pe îndelete și de a vă îmbunătăți sănătatea. Jocul de tenis vă ajută să vă mișcați corpul și vă menține mintea alertă. Deoarece este un sport cu impact redus, nu aveți nevoie de multă forță și abilități pentru a juca jocul. De aici o opțiune bună pentru tonifiere. Comanda online rachete pentru tenis de pe https://www.decathlon.ro/racheta-tenis-tr100-adulti-id_8351925.html la pret de 39,99 lei.

Cele mai bune sporturi de vara – Inotul

Înotul este cel mai bun mod de a vă ajuta sa va racoriti în timpul verii. Face parte din categoria de sporturi pentru copii timizi. Întrucât, înotul implică întregul corp; este cel mai bun antrenament pentru tot corpul. Te ajută să te relaxezi, crește rezistența, tonifică mușchii, menține o greutate sănătoasă și îmbunătățește flexibilitatea. Se poate practica in mare, piscina, rauri, lacuri sau bazine de inot. Comanda online casca de inot de pe https://www.decathlon.ro/casca-de-inot-silicon–id_8511534.html la un pret de doar 3,99 lei.

Cele mai bune sporturi de vara – Badminton

Sportul cu rachetă este bine de practicat la toate vârstele. Badmintonul ajută la arderea caloriilor, menține greutatea sănătoasă. Ar putea fi unul dintre sporturi pentru fete, dar este practicat de ambele sexe. Comanda online rachete de badminton de pe https://www.decathlon.ro/set-rachete-badminton-br-ad-id_8490831.html la cel mai bun pret. Doar 39,99 lei.

Cele mai bune sporturi de vara – Drumetiile

Drumețiile sunt o bună activitate recreativă. Ajută la îmbunătățirea activitatii musculare, la reducerea depresiei, menține greutatea sănătoasă și lubrifiază bine articulațiile. Deci, planificați o excursie în acest weekend pentru a vă bucura de o zonă liniștită, fără trafic. Un articol nelipsit este rucsacul de drumetie. Acesta poate fi comandat online de https://www.decathlon.ro/rucsac-drumetie-nh100-10l-id_8551453.html la cel mai bun pret. Doar 12,99 lei.

Cele mai bune sporturi de vara – Ciclismul

Ciclismul este o opțiune bună de sport de vară, deoarece nu aveți nevoie de insotitori. Tot ce trebuie să faceți este să vă alegeți bicicleta și să alergați pentru o sănătate bună. Ciclismul ajută la consolidarea forței, tonifică mușchii, crește rezistența, arde calorii, îmbunătățește sănătatea inimii și reduce stresul. Ciclismul de sosea este foarte popular mai ales datorită celor 3 tururi majore – Turul Franței, Turul Spaniei și Turul Italiei care se numără printre evenimentele mondiale principale. Comanda online biciclete de pe https://www.decathlon.ro/bicicleta-mtb-rockrider-st-500-id_8405041.html. Cel mai bun pret pentru bicicleta de drumetie este 849 lei.

Cele mai bune sporturi de vara – Volei

cele mai bune sporturi de vara

Volei este sportul de vară care constituie unul dintre cele mai bune antrenamente sportive. Acest sport te ajută să arzi calorii și îți îmbunătățește sistemul muscular. O bustiera clasica, te ajuta in practicarea acestui sport. Comanda online de pe https://www.decathlon.ro/bustiera-clasica-jogging-id_8563081.html la un pret de 19,99 lei.

Este o lista ce cuprinde cele mai populare sporturi si in acelasi timp cele mai iubite sporturi!

Iti recomandam sa cauti Cele mai bune sporturi de vara – 2021! la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.