h1_environment01

Te-ai intrebat vreodata cum ai putea sa ai grija de planeta noastra? Te-ai intrebat cum ai putea sa protejezi natura si sa lasi mostenire copiilor tai un Pamant curat, sanatos, si frumos? Te-ai intrebat vreodata ce se va intampla cu planeta asta, daca continuam tot asa? Poate te-ai intrebat, sau poate nu, dar au am avut un moment in care un gand s-a indreptat spre binele planetei noastre. M-am gandit ca am putea strange dupa noi gunoaiele lasate la gratar, m-am gandit ca am putea opta pentru panouri solare, m-am gandit ca am putea recicla si economisi mai mult.

 

Mi se pare ca am ajuns in acel moment in care suntem o planeta de distrugatori, ca tot ceea ce facem facem doar pentru binele nostru si ca nu luam in considerare urmarile. Mi se pare ca am devenit disperati, si ca pentru nevoile noastre distrugem tot. Mi se pare ca suntem comozi si nu incercam sa stopam acest fenomen, ca nu incercam sa gasim alternative pentru fiecare problema in parte. Ar trebui sa ne concentram pe lucrurile care sunt mai prietenoase cu noi, cu mediul inconjurator si sa ne indreptam spre ele.

 

Energia regenerabila mi se pare o alternativa perfecta. Sta la indemana noastra, iar noi nu reusim sa o valorificam. As vrea sa traim intr-o lume mai buna in care toata lumea se gandeste putin la binele nostru si al planetei noastre, astfel incat sa avem grija de Pamantul asta pe care traim.

 

Si toate aceste ganduri m-au dus spre panourile soalre, spre modul in care Soarele ne poate oferi energie. Natura si tot ce inconjoara e atat de darnica cu noi, atat de prietenoasa si plina de resurse. Noi, din dorinta de a avea cat mai multe, de a simplifica viata pentru ca suntem lenesi, am reusit sa sticam totul. Am reusit sa complicam lucrurile si sa distrugem tot ce era simplu si frumos. Totusi, nu trebuie sa disperam. Sunt oameni mai destepti ca noi care au constientizat deja acest luru si lupta pentru Pamantul nostru.

 

Vantul si apa sunt resursele care si ele ne vin in ajutor. De ce nu am opta pentru acestea resurse regenerabile si am renunta la toate acele alternative care fac rau mediului inconjurator. De ce am strica ceva ce este deja perfect?

 

Totusi, sunt o multime de oameni care au optat pentru energia regenerabila, insa sunt prea putini. Imi place sa cred ca odata cu trecerea timpului vom fi mai responsabili si vom avea mai multa grija de tot ceea ce ne inconjoara. Vreau sa cred ca fiecare va avea panouri solare, ca vor fi mai multe centrale eoliene, ca din ce in ce mai multa lume opteza pentru astfel de alternative, ca prin toate actiunile noastre vom incerca sa protejam cat mai mult natura.

 

 

 

Bio Energy Water

str. BABA NOVAC, NR. 22 Constanta, Romania 900217

Phone: 0784 203 062 / 0766 301 355

Iti recomandam sa cauti Ai grija de tine, ai grija de planeta noastra la reducere de pret de Black Friday 2022 in magazinele recomandate.