Pastura de albine – detoxifierea naturala a organismului! Consumul de pastura este folositor, pentru ca pastura de albine este un detoxifiant natural foarte eficient. In general, produsele din miere de albine, au o eficienta ridicata.

Pastura de albine- detoxifierea naturala a organismului!

Vezi pret pastura de albine

Ce este pastura de albine?

Cunoscuta sub denumirea populara “painea albinelor” este polenul fermentat de catre acestea, in conditiile naturale ale stupului. Polenul este adus in stup si introdus in celula fagurelui impreuna cu mierea si enzimele proprii ale albinelor. In final, celula este sigilata cu ceara. Aici, sub influenta substantelor adaugate de albine, a microorganismelor, a temperaturii si umiditatii ridicate din stup, polenul trece printr-o serie de transformari biochimice si modificari structurale, transformandu-se astfel, dupa 3 luni de fermentare, in pastura. Aceasta este un adevarat superaliment care asigura organismului uman majoritatea nutrientilor de care acesta are nevoie.

Citeste si despre stafilococul auriu tratat cu miere de manuka!

Beneficiile unei cure cu pastura de albine:

Ajuta la detoxifierea organismului
Protejeaza ficatul si tubul digestiv
Reface flora intestinala
Reduce colesterolul din sange
Previne si trateaza anemiile
Intareste sistemul imunitar.

Pe langa pastura, polenul crud si mierea de albine cruda sunt de asemenea surse naturale de vitamine, minerale, antioxidanti si alte substante esentiale pentru sanatatea organismului nostru, ce pot fi folosite in curele de detoxifiere in diverse shake-uri sau gustari. Acestea ajuta la intarirea imunitatii, cresc nivelul de energie al organismului si favorizeaza eliminarea stresului si diminuarea oboselii.

Cura de detoxifiere cu pastura de albine – sfaturi

Pastura de albine este recomandata in dieta de detoxifiere si mai ales daca ai afectiuni digestive, de la constipatie cronica, enterocolite sau colite de fermentatie pana la tranzit intestinal dereglat sau boli ale colonului. De asemenea, cura cu pastura este foarte benefica si inainte de a urma un regim de slabit.

Pastura de albine – detoxifierea naturala a organismului!

Consumul regulat de pastura sau o cura cu pastura ajuta foarte mult in mentinerea sanatatii si prevenirea numeroaselor boli. Pastura poate fi integrata foarte usor in alimentatia zilnica, deoarece are un gust foarte placut, dulce-acrisor.

Dar, sunt persoane care prefera un gust mai dulce, iar pentru acestea exista si varianta dizolvarii pasturii in miere cruda – in acest fel, actiunea pasturii de albine va fi potentata si de proprietatile mierii.

Iti recomandam sa cauti Pastura de albine – detoxifierea naturala a organismului 2021! la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.