Vrei Xiaomi Redmi 4x 32 gb pret? Este un smartphone fabricat in China, care are specificatii si caracteristici de top. Acestea, sunt oferite la un pret mult mai bun decat la alte telefoane mobile ce sunt produse de branduri recunoscute.

 

xiaomi redmi 4x 32 gb pretPret Smartphone XIAOMI REDMI 4X

 

Am cautat pe google, xiaomi redmi 4x review romana si am fost surprins placut de parerile bune ale celor ce au cumparat acest telefon. Parerile sunt pozitive, pentru ca ofera spatiu de 32 GB si are o baterie de 4100 mAh, care impreuna cu un abonament internet pe mobil face ca aceasta sa tina 2 zile.

Caracteristici tablete ieftine!

Caracteristici XIAOMI REDMI 4X 32 GB

Dual sim – se pot folosi simultan doua cartele. Prima are semnal 4G, iar a doua-a 3G. Se pot seta tonuri de apel diferite pe cele 2 cartele

Procesor Cortex A53 + Cortex A53 ce ruleaza la o frecventa de 1400 MHz, octa core

Memorie 32 GB cu posibilitate de marire pana la 128 GB. Cardul functioneaza pe slotul sim 2. Dar, spatiul este suficient pentru fotografii si filmulete. Puteti seta un back up automat si nu aveti nevoie de 128 GB.
Camera foto principala de 13 MP, iar cea secundara de 5 MP. Pozele sunt placute si filmele au o calitate la fel de buna. Recomand pentru fotografii, setarea modului HDR. Inregistrarea video se face la 1080p
Sistemul de operare este Android 6.0.1 Marshmallow, dar se fac update-uri la versiuni superioare de android.
Retea 4 G LTE banda 38 – 2600
Baterie de 4100 mAh – recomand setarea pe economizor de baterie. Un dezavantaj este ca incarcarea se face intr-un timp de aproximativ 3 ore. Am inteles ca exista un cablu de alimentare, ce elimina aceasta mica problema.
Senzori accelormetru, proximitate, amprenta (functioneaza rapid), busola, infrarosu (poate fi folosit ca telecomanda pentru televizor sau aparatul de aer conditionat. Notificare apeluri pierdute. Se aprinde intermitent un led alb situat in partea de jos a telefonului.

Iti recomandam sa cauti Xiaomi Redmi 4x 32 GB pret la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.