Se intampla uneori, ca in noaptea de dinaintea unei plecari in concediu sa nu dorm. Indiferent de ora la care incep sa fac bagajul, gasesc anumite elemente care sa nu fie in regula, asa cum le-as fi vrut eu. In privinta bagajelor, ma tensioneaza ba tinutele potrivite, ba kilogramele premise sau volumul gentii de calatorie. Clar imi este necesara si o geanta de mana in care sa am cardurile sau banii, actele si o serie de alte obiecte de care este posibil sa am nevoie. Atunci cand drumul catre vacanta se desfasoara cu o companie aeriana, ia si tu in calcul regulile acesteia legate de dimensiunea bagajelor sau de orele la care este obligatoriu sa te prezinti pentru imbarcare. De cele mai multe ori, regulile sunt facute sa ne salveze timpii morti ori eventualele pierderi.

A, sa nu uit, chiar daca imi ia foarte multa vreme sa imi bac bagajele, sa nu te gandesti ca acest lucru se intampla haotic, am o lista pe care o urmaresc.

De exemplu, atunci cand plec la munte sau intr-o zona mai racoroasa, am grija sa adaug si o pereche de pantaloni mai grosi, o bluza si incaltamintea potrivita escaladei. Cand vine vorba de plecare la mare sau pe vreo insula in Grecia, tinutele racoroase, rochiile sau bluzele largi sunt preferatele mele. Le scot din valiza, adaug altele, calculez culori si parca  nimic nu mi se pare potrivit calatoriei. Poate de aceea si dureaza atat de multa vreme pana cand bagajul meu este gata.

Prietena mea, Ioana, mi-a sugerat sa achizitionez un model din variantele de trollere Roncato. Mi-au placut foarte mult toate cele pe care le-am vazut si am avut un moment in care mi-as fi dorit sa le pot avea pe toate. Am luat in calcul nevoile pe care le am, urmatoarele destinatii si am comandat troller-ul care a corespuns viitoarelor vacante. Clar am sa dorm pe viitor in noaptea de dinaintea unei plecari.

Iti recomandam sa cauti Pentru vacante fara griji la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.