Gama de imprimante de etichete LabelWriter aduce avantaje celor care vor sa eticheteze din propriul birou intr-un mod cat mai rapid si mai usor. Poate cel mai sugestiv exemplu din aceasta gama este DYMO LabelWriter 450. Aceste imprimante sunt speciale, pentru ca nu folosesc nici cerneala si nici tonere. In schimb, ele au un cap de printare care imprima caracterele pe benzile de etichete prin incalzire, benzile fiind realizate din materiale sensibile la temperaturi mai ridicate.

 

 

Datorita acestei tehnologii, imprimarea cu ajutorul aparatelor de etichetat din gama DYMO LabelWriter este rapida, eleganta si usoara, dar inainte de toate, trebuie sa facem instalarea corecta a dispozitivului si sa fie totul pregatit corespunzator inainte de printare.

 

Aceste imprimante de etichete folosesc propriile consumabile si printeaza prin incalzire etichetele din rolele proprii. Inainte insa de a putea fi folosite corespunzator, imprimantele de etichete din gama LabelWriter trebuie conectate la calculator, indiferent ca e vorba de PC sau Mac. Sa vedem cum facem pentru cele cu instalare pe PC.

 

Pregatirea imprimantei de etichete

 

Sa zicem ca ai cumparat un LabelWriter 450 si ai desfacut deja cutia cu produsul. Asigura-te in primul rand ca ai toate elementele necesare din cutie: imprimanta, cablul USB, CD cu driver, adaptorul, cablul de alimentare si rola de etichete. Este inclus si un software brevetat de la DYMO, care iti ofera posibilitatea sa folosesti pana la 100 de stiluri si machete de etichete.

 

Imediat dupa conectarea imprimantei la calculator, se va instala driverul dispozitivului LabelWriter si dupa instalare, o iconita cu numele dispozitivului va aparea la sectiunea Printers din calculator.

 

Conectarea se face prin introducerea cablului de alimentare in adaptor, iar apoi mufa adaptorului in mufa de alimentare din imprimanta de etichete. Mai ramane sa faci conexiunea USB. Se introduce mufa USB de la cablu in conectorul USB al calculatorului, iar celalalt capat al cablului se introduce in imprimanta, exact ca la o imprimanta obisnuita de birou.

 

Ce faci daca apar probleme?

 

Daca ai probleme cu imprimanta de etichete, e posibil sa se fi defectat ceva, sau poate necesita curatare. De exemplu, se poate murdari capul de imprimare sau rola. In acest caz, vei sti care e problema pentru ca imprimarea pe etichete va fi cetoasa. Se mai poate murdari si senzorul optic al imprimantei. Pentru curatarea acestei parti din aparat, exista in pachet o cartela speciala de curatare. Alte probleme pot fi cauzate de fixarea necorespunzatoare a rolei in aparat. Va trebui sa misti putin rola pana se fixeaza asa cum trebuie.

 

In magazinul Sanco Grup gasesti o gama diversa de imprimante de etichete DYMO LabelWriter si consumabilele aferente, pentru a eticheta tot ce doresti sa etichetezi la birou utilizand PC-ul sau Mac-ul.

 

Important!

 

Pentru ca etichetele pe care le aplici sa isi pastreze aspectul proaspat, evita expunerea directa si prelungita la razele solare, la lumina fluorescenta sau la sursele de caldura. Trebuie evitat si contactul cu obiecte din materiale plastice.

Iti recomandam sa cauti Cateva sfaturi despre lucrul cu imprimante de etichete din gama DYMO LabelWriter la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.