Gaseste blender Fitmix la pret ieftin, ce a revolutionat arta culinara. Utilizand acest blender, va veti ingriji de sanatatea dumneavoastra si a familiei. Puteti prepara sucuri de fructe si bauturi energizante din cereale in cateva minute.

FitMix pret ieftin: am cautat acest blender ieftin si bun in cele mai multe magazine online din Romania, pentru a face o comanda si am gasit reduceri FitMix Emag, iar cea mai buna oferta cred ca este in aceasta perioada, daca veti comanda FitMix de la Mediashop, mai ales ca veti primi cadou un caietel cu retete pentru blender, un bat special pentru pregatirea inghetatei, precum şi minirobotul pentru maruntit, tocat, razalit.
 blender-fitmix
 

FitMix caracteristici:

FITMIX este ideal pentru sucurile din fructe, pentru turmixurile sanatoase din fructe, şi pentru pregatirea bauturilor energizante cu cereale. In cateva clipe se pot prepara, inghetate cremoase, sau deserturi gustoase. Deoarece în bol se poate turna chiar si apa fierbinte, din legume/zarzavaturi proaspete (cruditaţi) se pot prepara supe fierbinti. Sucuri din fructe proaspete, turmixuri de fructe sau deserturi cremoase, toate naturale si sanatoase în doar câteva clipe! Mulţumită randamentului motorului de 600 W răcit cu aer şi a celor 4 cuţite piranha ascuţite ca briciul, marunteste în cateva clipe fructele, legumele/zarzavaturile, fara a fi nevoie sa renuntati la valoroasele fibre si vitamine, deoarece si acestea raman in turmix. Stabilitatea aparatului este asigurata de ventuzele din silicon de pe talpa aparatului. Datorita celor 3 butoane ergonomice luminate pentru trei functii si a celor 2 trepte de viteza, folosirea este extrem de uşoara!  FITMIX face fata cu usurinta chiar şi ghetii, în acest fel puteţi prepara înghetate si deserturi gustoase cu gheaţa.

FitMix pareri:

Cei ce  au cumparat, au pareri blender fitmix, destul de bune. Are o greutate apreciabila, deci
nu e fabricat in China, un motor de 600 W si 4 cutite piranha, care toaca legumele ca morcovul si telina. Este prevazut cu un robinet, astfel incat sucul preparat sa nu-si piarda vitaminele, atat de necesare corpului uman.

Am cautat si FitMix forum pareri si am gasit opinii pozitive referitoare la acest produs revolutionar, pe care trebuie sa-l aveti in bucataria dvs.

Iti recomandam sa cauti Pareri Fitmix – pret ieftin blender la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.