Cauti miere manuka 400 + MGO la pret ieftin! Vezi beneficii miere de manuka pentru sanatatea ta si a copilului tau! Vrei miere de manuka originala folositoare pentru sistemul imunitar? In acest articol, vei afla cat de utila este aceasta miere ce provine din Noua Zeelanda, indicatii si mai ale contraindicatii miere de manuka. Stiai ca are proprietatile unui antibiotic?

miere manuka 400

Pret miere de manuka MGO 400

Miere manuka 400 pareri:

Din anul 2007, pentru a se determina gradul activitatii antibacteriale se masoara cantitatea de metilglioxal din miere. Aceasta metoda este mult mai exacta decat cea anterioara, care compara mierea manuka cu o solutie de fenol. Practic, MGO este cel mai sigur sistem de masurare a actiunii antibacteriale a mierii Manuka, bazandu-se pe o metoda cantitativa, verificata. Mierea de Manuka MGO 400+ se recomandă mai ales în cazul afecțiunilor acute sau cronice, care nu au fost tratate anterior și care au o rezistență sporită la tratamente.

Afla despre produse bio si remedii naturiste!

Miere manuka 400 este recomandata pentru imunitate, dureri de gat, febra, gripa si raceala, bronsita cronica, astm, sinuzita cronica, migrene, alergii, astenie, imbunatatirea somnului, neutralizarea PH-ului, afte, sanatatea ochilor, aciditate si reflux gastric, arsuri la stomac, bacteria Helicobacter Pylori (responsabila de majoritatea ulcerelor stomacale), afectiuni gastro intestinale, paraziti intestinali, gastroenterita, afectiuni bacteriene: infectii cu stafilococ auriu, reducerea inflamatiilor, candida, efect antibiotic, potenteaza actiunea radioterapiei in tratarea unor forme de cancer, rinita, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, miros neplacut al gurii, eliminarea placii dentare.
De asemenea, poate avea efect si in ingrijirea externa. Mierea  de manuka 400 are rezultate pozitive in tratamentul unor eczeme, dermatite, psoriazis, arsuri de gradul I si II, leziuni, cicatrici, plagi chirurgicale infectate, afectiuni parodontale, gingivita, efect anticarii, ulceratii ale pielii, foliculita de la epilare sau barbierit, intepaturi insecte, herpes, iritatie scutec.

Beneficii miere manuka 400:

Mierea de Manuka are in mod natural un continut bogat in Metilglioxal sau MGO, substanta responsabila pentru efectul antibacterian al acestui produs apicol. Continutul de Metilglioxal din acest tip de miere este de MGO 400+, adica minim 400mg/kg.

Mierea MGO 400+ are un nivel superior cu activitate foarte ridicata. Acest tip de miere se recomanda mai ales in cazul afectiunilor acute sau cronice, care nu au fost tratate anterior si care au o rezistenta sporita la tratamente.

Mierea in general si mai ales mierea manuka sunt eficiente si in cazul stimularii sistemului imunitar, au efecte antiinflamatoare si antioxidante si stimuleaza cresterea celulara. Insa, spre diferenta de alte tipuri de miere, mierea de manuka este singura miere medicinala din lume, certificata si recunoscuta astfel de catre autoritatile stiintifice si medicale. Pentru a obtine aceasta recunoastere, asupra ei au fost efectuate numeroase studii stiintifice, extrem de riguroase. Putem spune ca mierea manuka este un medicament. Insa, spre diferenta de medicamentele de sinteza, ea mai are un avantaj: nu are efecte adverse! Nu este contraindicata!!!