Avand in vedere ca lucrurile din jurul nostru se dezvolta intr-un ritm alert, fiecare dintre noi trebuie sa tinem pasul cu noile descoperiri. Iar atunci cand vine vorba de crearea brand-ului propriu sau de promovarea propriilor produse alegerea serviciilor prin care se face aceasta promovare trebuie sa fie facuta foarte atent. Desi era tehnologica isi face din ce in ce mai mult loc in vietile noastre, nu trebuie sa neglijam nici mijloacele traditionale de promovare. Pentru a avea insa la indemana mereu materialele de publicitate de care avem nevoie, trebui sa apelam la serviciile unui tipar digital.

Multumita tehnologiei, tiparul digital sa dezvoltat foarte mult in ultimii ani. Astfel, indiferent ca vrei sa imprimi articole vestimentare, sa personalizezi obiecte precum cani, brelocuri sau baterii sau sa printezi mape, calendare, pliante sau afise, ai posibilitatea sa faci toate astea in acelasi loc. In cazul in care ai de gand sa apelezi la astfel de metode de publicitate, trebuie sa stii ca poti sa apelezi cu incredere la serviciile celor de la Agrafa Print.

De asemenea in magaziul online al acestora gasesti si alte servicii cu ajutorul carora sa iti promovezi brand-ul si produsele. Ai posibilitatea sa profiti de servicii precum:

Crearea unor carti de vizita

Prima impresie este foarte importanta atunci cand vine vorba de mediul afacerilor, dar nu numai. Indiferent de intalnirile la care te prezinti trebuie mereu sa fii pregatit. In aceste situatii cartile de vizita nu trebui sa iti lipseasca.

Sunt persoane care considera cartile de vizita ca fiind demodate si ca acum le-au luat locul adresele de e-mail sau alte cai de comunicare. Cu toate astea, cartile de vizita vor fi mereu elemente importante in cadrul unor intalniri de afaceri. De asemenea in continuare aceste mici accesorii pe care sunt trecute cele mai importante informatii despre tine si compania ta denota profesionalism si siguranta.

Crearea unor afise

Avand in vedere costul mic si suprafata mare de printare, afisele continua sa fie unele dintre cele mai importante si simple forme de publicitate. Printarea acestora se face cu ajutorul unor echipamente de ultima generatie, care le asigura calitatea si durabilitatea. De cele mai multe ori un afis bine conceput, tiparit pe o hartie de calitate si folosit atat ca si publicitate stradala, cat si ca si publicitate interioara ofera o expunere maxima publicului tinta si o multime de informatii, cu un cost de tiparire redus.

Crearea unor mape de prezentare sau a unor flyere

Flyerele constituie un instrument de marketing ce necesita costuri reduse de productie si distributie, dar care poate avea un impact semnificativ asupra potentialilor clienti. Ele pot fi tiparite fata-verso, reprezentand un mesaj scris sau o imagine reprezentativa. Flyerele sunt create atat cu scop informativ cat si publicitar si pot fi personalizate in diferite moduri, de la culori la forme si dimensiuni.

Fie ca sunt utilizate in scop publicitar, pentru gazduirea materialelor in cadrul intalnirilor de afaceri, pentru cadouri corporative sau pentru stocarea oricaror tipuri de documente, mapele de prezentare pot fi un instrument util de marketing.

In afara acestor servicii in magazinul online al celor de la Agrafa Print, gasesti o multime de alte servicii cu ajutorul carora ai posibilitatea sa iti promovezi afacerea. Apeleaza cu incredere la serviciile acestora, si ai grija ca imaginea companiei tale sa fie mereu impecabila.

Iti recomandam sa cauti Legatura dintre tiparul digital si materialele promotionale la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.