Daca esti barbat trebuie sa iti cumperi si tu un smartwatch. Cei care spun ca ceasurile smart sunt inutile fie nu au avut niciodata un ceas inteligent, fie daca l-au avut, nu au stiut sa il foloseasca la potentialul lui. Ceasurile smart sunt inventii minunate, gandeste-te ca te ajuta sa iti gasesti telefonul daca l-ai uitat undeva, sau chiar cheile. Dar asta e doar una dintre functionalitatile interesante pe care le are un smartwatch barbati. Sa incepem cu inceputul, un smartwatch te ajuta sa raspunzi instant la telefoane.

 

Raspunzi instant la telefoane sau sms

 

Ce inseamna asta? Inseamna ca nu mai trebuie sa iti scoti telefonul din buzunar ca sa raspunzi la telefon. Dai un swipe pe ecranul ceasului si gata, ai raspuns. Sau poti sa vezi mesajele chiar pe ecranul unui smartwatch pentru barbati.

 

Iti gasesti telefonul sau cheile mult mai usor

 

Stii acele momente cand iti uiti cheile sau telefonul undeva si nu ai nici macar o idee despre unde ar putea fi acel loc? Ei bine, ceasurile inteligente te vor ghida exact spre acea locatie. Ele au optiunea de a conecta un telefon sau cheile cu un breloc special sau alte obiecte, pentru ca atunci cand le pierzi sa le poti gasi usor.

 

Ai propria bratara de fitness incorporata

 

Daca porti un smartwatch, unde mai pui si bratara de fitness atunci cand vrei sa iti monitorizezi pasii si numarul de kilometri parcursi? E simplu, nu o mai folosesti, pentru ca ai toate aceste functii si chiar mai multe pe un smartwatch.

 

Poti sa vezi clipuri video oriunde ai fi, pe ceas

 

Daca vrei sa te uiti pe YouTube sau sa pui muzica fara sa scoti telefonul din buzunar, poti sa faci asta. Te uiti direct pe ecranul smartwatch-ului. Ai un sentiment aparte cand faci asta, te simti ca intr-un film cu James Bond.

 

Deci, cum te simti cand ai un smartwatch barbati? Te simti excelent, pentru ca poti sa raspunzi instant la apeluri, sa iti gasesti telefonul in caz ca l-ai pierdut, sa vezi clipuri pe ceas, sa asculti muzica sau sa il folosesti si pe post de fitness tracker. Si mai sunt multe altele pe care le poti face. Cumpara-ti si tu acum un smartwatch barbati din magazinul Magline.

Iti recomandam sa cauti Cum te simti cand ai un smartwatch barbati la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.