Cutter plotter este potrivit pentru aplicatii de diverse marimi si forme. Pin va pune la dispozitie o serie de diferite cutting plottere, automatizate intr-o foarte mare masura, pentru obtinerea unor rezultate final de inalta calitate.

 

CUTTING PLOTTER JAGUAR V PPF 1.6 m – acest cutting plotter vine in intampinarea proprietarilor de autoturisme, care incearca sa isi protejeze autoturismele de diferiti factori care pot afecta aspectul masinii lor. Cu acest model cutter plotter foliile pot fi taiate automat, mult mai ieftin si foarte eficient. Acest echipament are o aplicatie speciala prin care taie foliile solare, care sunt groase, dar au linerul subtire si alunecos.

 

CUTTING PLOTTER PUMA IV – este creat pentru signmakerii din Industria Publicitara. Acesta se caracterizeaza prin: durabilitate, putere, functie de taiere pe contur, acuratete, precizie, versatilitate si conectivitate tripla.

 

iCRAFT – CUTTING PLOTTER – aparat ideal pentru birouri, scoli, magazine de obiecte personalizate. Este usor de folosit si are o varietate de clipart-uri incluse, cu ajutorul carora se pot crea decoruri pentru pereti sau obiecte, tatuaje personalizate, cadouri, personalizari de tricouri si altele.

 

CUTTING PLOTTER SERIA RX II – este disponibil in petru dimensiuni: 61 cm, 101 cm, 132 cm, 183 cm. Printre caracteristicile acestuia se numara: role fixate cu presiune ajustabila, functie DYE CUT, functie de finalizare automata, driver cu parametrii multipli si conexiune Ethernet in retea.

 

CUTTING PLOTTER JAGUAR V – detin functii intuitive pentru satisfacerea la un nivel inalt al cerintelor signmaker-ilor profesionisti. Aceste echipamente sunt: robuste, durabile, silentioase, precise, cu o viteza de taiere maxima de 1530 mm/sec, forta maxima de taiere 600g/sec si o rezolutie mecanica de 0,006 mm.

 

Prin urmare, cu acest dispozitiv, poti taia intr-o bucata de material dupa un desing prestabilit, realizat intr-un program de grafica pe calculator. Taierea se face dupa un anumit contur, la o precizie ridicata. Pot fi decupate foarte simplu numere, semne grafice sau alte forme mai complexe.

 

 

Iti recomandam sa cauti Alege cutter plotter pentru o precizie deosebita la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.