Stii cum să găseşți telefonul pierdut? Ai vrea sa stii locația actuala a smartphone-ului tau? Iată câteva trucuri ușoare pe care le poți face pentru ati găsi telefonul. Urmând acești pași, vei găsi locația exactă a telefonului tau. Sau mai mult, poți chiar să afli cum să urmăreşti telefonul mobil altcuiva.

cum să găseşți telefonul pierdut

Multumita celor mai recente functii ale sistemului de operare Android, nu mai trebuie sa instalati in telefon diverse localizatoare, cipuri, etc. Este necesar, instalarea unei aplicatii.

Cum sa gasesti telefonul pierdut folosind aplicatia „Prey”

Prey este o aplicatie gratuita si open source, ce poate fi utilizata atat pentru smartphone-uri cu sistem Android, cat si pentru laptop-uri. Dupa ce v-ati facut cont pentru serviciu, pur si simplu sincronizati dispozitivele cu acesta. În momentul în care va pierdeti telefonul, tot ce trebuie sa faceti este sa accesati un computer, sa va conectati la contul dvs. Si incepe cautarea. 

Iti recomandam sa cauti Cum să găseşți telefonul pierdut in 2021? la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.