Nu conteaza ca planuiesti o vacanta de mult, sau este vorba de o calatorie spontana de cateva zile, bagajul tot va trebui sa il faci, si sa te organizezi astfel incat totul sa incapa in troller sau in ghiozdan, va trebui sa nu uiti nimic si totul sa incapa in bagaj. Indiferent ca vorbim despre trollere de calitate, mai mari sau mai mici, ghiozdane sau genti de marca, realizarea bagajului este poate una din cele mai mari provocari, insa cu putina planificare, cu tehnici speciale de impachetare, vei reusi sa pui cu tine tot ce vrei si sa economisesti spatiu, fara sa fie nevoie sa renunti la anumite lucruri, pe motivul ca nu mai incap.

 

Una din cele mai mari greseli atunci cand cei mai multi dintre noi isi fac bagajul este supra-aglomerarea, adica avem tendinta sa luam mai mult decat avem nevoie. Din dorinta de a nu ramane fara un anumit obiect sau haina, avem tendinta sa punem in bagaj lucruri `in caz ca`. Ideea este ca tu pleci in vacanta, intr-un loc unde exista magazine, iar in cazul in care vei avea nevoie de ceva, cu siguranta le vei gasi si acolo. Daca tu iti umpli pana la refuz trollerul cu haine, la intoarcere unde vei mai pune suvenirurile?

 

O regula generala pentru organizarea eficienta a bagajului este sa concepi tinute pentru fiecare zi. De la lenjeria intima, piesele vestimentare pe care le combini si pana la accesorii, trebuie sa stabilesti totul inainte sa faci bagajul. Apoi obiectele de igiena, pune doar ce este esential, in cazul ca vei avea nevoie de anumite lucruri, nu uita ca le poti gasi si acolo. Un lucru important, daca nu ai bagaj la cala, ai grija ca lotiunile si cremele tale sa se incadreze in cerintele impuse de liniile aeriene.

 

Inainte de plecare verifica cum va fi vremea in acea destinatie. Acest lucru te va ajuta sa stii ce fel de haine sa pui in bagaj, daca se anunta o vreme frumoasa, cu mult soare, sau se anunta ploi si temperaturi mai scazute.

 

Dupa ce ai stabilit si ai ales tot ce urmeaza sa pui in trollerul de calitate, urmeaza adevarata provocare: tot ce ai pregatit, sa incapa in bagaj. Exista doua alternative pentru a pune hainele in bagaj. Fie le impaturi, fie le rulezi. Hainele impaturite e mai putin probabil sa se sifoneze, insa ocupa mai mult spatiu. Cand vine vorba de rularea lor, se vor sifona mai tare, insa vei economisi mai mult spatiu. Desigur, in functie de hainele tale, poti folosi cele doua metode. De exemplu, hainele care se sifoneaza usor, le vei impatura, iar pe cele care nu se sifoneaza, le poti rula. Daca esti in cautarea celei mai eficiente modalitati de a-ti face bagajul, pe internet vei gasi o multime de video-uri care te vor invata cum sa faci asta.

 

Bagajul a fost si va fi intotdeauna o provocare, chiar si atunci cand ai un troller de calitate, suficient de mare, mereu vei gasi ceva in plus de adaugat. Important e sa respecti pasii de mai sus. In acest fel vei reusi sa impachetezi si sa economisesti spatiu pentru toate lucrurile tale.

Iti recomandam sa cauti Cum impachetezi corect pentru orice calatorie la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.