Cebrium cel mai mic pret este un medicament, care nu este recomandat de medici cu toate ca are efecte pozitive asupra organismului. De unii medici! Motivele sunt simple si usor de banuit. Are aceleasi efecte ca si Cerebrolysin care este administrat injectabil sau perfuzabil, dar este mai ieftin. Cebrium compensat – pretul variaza intre 115 lei si 170 lei.

cebrium

Cebrium capsule pret

Caracteristici Cebrium admistrare

Cebrium forum se prezinta in 3 folii de 10 pastile fiecare si se administreaza cate 10 zile lunar, cate un comprimat pe zi. Se pot administra si mai multe zile lunar. Este bun de administrat, daca ati avut un atac vascular cerebral si in urma acestuia ati ramas imobilizat la pat si cu un usor tremurat.

Cine a luat cebrium stie ca este un supliment alimentar ce contine o combinatie de aminoacizi specifici creierului, dozati optim, care sa-l sprijine cat mai eficient in rolul sau.

Afla beneficii miere manuka!
Comanda Hormon Balance 45+!
Neuro Optimizer pret

Cebrium consta dintr-o peptona (lanturi scurte de aminoacizi), obtinuta printr-un proces de productie complex din proteine naturale. Aminoacizi precum acidul glutamic si acidul aspartic sunt cunoscuti ca neurotransmitatori. Serina, fenilalanina, tirozina, metionina si triptofanul sunt necesari pentru producerea altor neurotransmitator. Valina este deosebit de important pentru buna functionare a celulelor nervoase. Neuronii care sunt protejati si bine hraniti vor avea o structura celulara mai puternica. Aceasta determina optimizarea functionarii retelei neuronale in ciuda factorilor externi daunatori (stres,volum mare de lucru,suprasolicitare) si a procesului natural de imbatranire.

Cebrium sprijina eficient abilitatile mentale, fiind recomandat in scaderea capacitatii de concentrare, deficit de atentie, afectarea usoara a memoriei. Este indicat adultilor in perioadele de efort intelectual sustinut, in conditii de stres, surmenaj, forme usoare de anxietate si depresie.

Rolul aminoacizilor in organism

Există 20 de tipuri de aminoacizi ce intră în componența proteinelor. Aceștia sunt: alanină, valină, leucină, izoleucină, prolină, triptofan, fenilalanină, metionină, glicocol, serină, treonină, tirozină, asparagină, glutamină, cisteină, acid aspartic, acid glutamic, arginină, lisină, histidină (acesta din urmă constituie un aminoacid esențial pentru copiii cu vârstă sub 1 an).

Vezi pret miere de manuka KFactor 12 RAW!

Dintre aceștia, 8 sunt esențiali, adică nu pot fi produși de organismul uman și trebuie aduși din exterior, prin alimentație sau suplimente nutritive (valina, leucina, izoleucina, triptofanul, fenilalanina, metionina, lisina și treonina).

Anumiți aminoacizi sunt necesari, în anumite perioade, în cantități mai mari, cum ar fi arginina – la copii pentru creștere.

Suplimentele nutritive cu aminoacizi sunt mult utilizate deoarece aduc aminoacizi în organism într-o formă ușor asimilabilă, fără adaos de grăsimi sau de carbohidrați.

În compoziția produsului CEBRIUM se regăsesc 14 aminoacizi: acidul glutamic, lizina, leucina, arginina, acid aspartic, serina, fenilalanina, valina, treonina, tirozina, izoleucina, histidina, metionina, triptofan.

Alimentaţia dezechilibrata nu va asigura întrega gamã de aminoacizi necesari creierului pentru o buna funcţionare. Consumul tot mai multor alimente semipreparate sau gata preparate, care au suferit o serie de tratamente termice şi, de cele mai multe ori, chimice (cunoscutele E-uri), sporește carenţa în unele substanţe neurochimice vitale (vitamine, aminoacizi etc.). Cebrium, prin compoziţia sa unica, sprijina creierul în activitatea lui zilnica, ajutîndu-l sa se concentreze şi sa-l conduca spre luarea unor decizii rapide şi corecte.

Iti recomandam sa cauti Cebrium 115 la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.