Poate la prima impresie vei spune ca nu ai trecut niciodata prin situatia ca un anumit utilaj sa te trezeasca din somn. Dar daca stai sa te gandesti mai bine iti vei aduce aminte. Pana si cele mai putin sensibile persoane au fost trezite din somn de cel putin unul dintre urmatoarele utilaje sau unelte, fie o bormasina, fie drujba vecinului.

 

Sambata dimineata, atunci cand somnul e mai dulce si linistit, ca nu ai nicio alarma setata care sa te trezeasca la o anumita ora si in sfarsit te poti bucura de somn ai parte de surprize sonore. In timp ce tu iti doresti sa te odihnesti, sa te relaxezi si sa iti petreci dimineata de sambata fara sa te preocupe nicio activitate, alte persoane sunt mai harnice decat tine. Iata cinci utilaje sau unelte care ti-au facut diminetile urate:

Motocoasa

Am patit-o de mai multe ori sa fim treziti de sunetul motocoasei in diminetile de vara. In sezonul cald, cu cat te trezesti mai devreme pentru a tunde iarba, cu atat va fi mai racoare. Nu sunt expusi la astfel de situatii doar cei care locuiesc la casa, ci si cei de la bloc se pot `bucura` de prezenta echipelor de salubrizarea in gradina blocului.

Bormasina

Unul dintre cele mai neplacute sunete este intr-adevar sunetul produs de bormasina. Si multi dintre noi am avut ghinionul de a fi treziti din somn de acest utilaj. N-am fost deloc incantati de renovarile pe care voiam sa le faca vecinii nostri, dar nici nu am avut de ales. Ne-am resemnat cu acele cateva ore de somn pe care am reusit sa le dormim pana sa fim treziti de bormasina.

Flexul

Cu precadere pentru locuitorii la casa, sunetul produs de flex este un alt sunet ascutit pe care il putem auzi chiar si din somn. Ne provoaca o stare nervoasa atat de puternica incat parca sunetul se produce exact langa urechea noastra.

Drujba

Asa cum am mentionat, sunetul produs de drujba este un alt sunet puternic care ne da mari batai de cap atunci cand vrem sa dormim mai mult intr-o dimineata. Oricat am incerca sa ne concentram pe a adormi la loc, de multe ori vecinul cu drujba sa castiga.

Aspiratorul

Da, intr-adevar, cine se scoala de dimineata departe ajunge. Cu cat te trezesti mai devreme, cu atat apuci sa faci mai multe intr-o zi. Chiar si sambata dimineata atunci cand pentru vecina ta este zi de curatenie.

Iti recomandam sa cauti 5 utilaje sau unelte care ti-au stricat somnul de dimineata la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.