Cauti aparate fitness multifunctionale? In aceasta perioada am fost nevoiti sa stam departe de salile de sport! S-a lucrat online, de acasa, iar singura solutie pentru a ne mentine un corp sanatos este sa facem sala de fitness in propria locuinta.

Exercitiile cardio sunt o modalitate excelentă de a pierde în greutate și de a o menține departe prin arderea multor calorii. Exercițiile de acest tip folosesc grupe musculare mari, iar antrenamentul cardiovascular este o parte importantă a oricărui regim de sănătate.

Vezi pret la imbracaminte fitness cardio si aparate fitness cardio la:

  1. eMag

Pentru a optimiza acest tip de antrenament, se recomandă să fie efectuat cel puțin de trei ori pe săptămână, timp de cel puțin 30 de minute de fiecare dată. Pentru a vă ajuta în acest sens și a vă atinge obiectivele de antrenament, utilizati aparate fitness multifunctionale precum si benzi de alergare, biciclete eliptice, biciclete fitness,  aparate de fitness pentru exerciții precum alergarea, canotajul, ciclismul.

Aparate fitness multifunctionale -Benzi de alergare

Cumpărarea și utilizarea unei benzi de alergare poate fi una dintre cele mai sensibile decizii de sănătate pe care le puteți lua. Sunt funcționale, ușor de utilizat și, atunci când sunt utilizate corect, oferă un mod ideal de a arde calorii, de a gestiona greutatea și de a consolida și de a vă îmbunătăți sistemul cardiovascular.

Cumpara online benzi de alergat de la:

  1. eMag – preturi incepand de la 1300 lei

Primul lucru pe care trebuie să-l faci înainte de a cumpăra o banda de alergare este să te gândești la obiectivele tale de fitness. Indiferent dacă este o performanță atletică îmbunătățită, sănătate și stare generală, reabilitare, știind modul în care vei folosi banda de alergare te poate ajuta să identifici ce model să cumperi.

Aparate fitness multifunctionale – Biciclete eliptice 

Trainerii încrucișați (cunoscuți și sub numele de X Trainers) sunt perfecte pentru persoanele care caută un antrenament cardiovascular, reducând în același timp stresul la nivelul articulațiilor șoldului, genunchiului și gleznei.

Cumpara online de la:

  1. eMag

Multe modele sunt dotate cu un monitor de ritm cardiac și un computer cu ecran LCD care vă permite să calculați mai bine câte calorii ați ars în timpul fiecărei sesiuni de exerciții. Măsurarea succesului tău poate fi un instrument de motivație excelent.

Cele mai populare mărci de la Cross Trainer includ BodyMax Cross Trainers, cardiostrong Cross Trainers, Taurus Cross Trainers

Aparate fitness multifunctionale – Biciclete fitness

Înainte de a cumpăra o bicicletă fitness, trebuie să vă dați seama care sunt obiectivele dvs. Gândește-te cât de des ai să-l folosești și cât de greu vrei să te împingi. După ce puteți face estimări realiste cu privire la utilizarea mașinii, veți găsi mai ușor să o alegeți pe cea care se potrivește obiectivelor dvs. de antrenament.

Comanda online biciclete fitness de la:

  1. eMag – preturi incepand de la 469 lei

Aparate fitness multifunctionale – Steppere

Sunt aparate de fitness excelente pentru a lucra gluteii, cvadricepsi si alte grupe de mușchi. În mod obișnuit, stepper – ele ocupă mai puțin spațiu pe podea decât alt aparat de fitness, iar mișcarea este identica cu acțiunea de a urca scările, prin urmare, este numită adesea alpinist. Vedeți gama noastră de steppere.

Comanda online steppere bune si ieftine de la:

  1. eMag – de la 150 lei

Un aparat fitness multifunctional, care dezvolta marea majoritate a muschilor din corpul omenesc este el oferit de firma ORION avand codul EON J1.

Descriere aparat multifunctional fitness Orion EON J1

Aparat multifunctional fitness Orion EON J1;

19 exercitii diferite posibile;
Potrivit pentru antrenarea tuturor grupelor majore de muschi: spate, piept, brate, picioare;
Presa picioare;
Antrenament piept – butterfly;
Antrenament copase;
Post antrenament biceps, umeri, picioare, abdomen;
Exercitii: flotari, fluturari, helcometru, abdomene, triceps in pozitia sezut, extensii picioare, bicep, umeri, triceps in picioare, extensii cu un brat, extensii cu un brat, aductia piciorului la cablu, flexia picioarelor;
Imagini cu exercitii aplicate pe aparat;
Scripeti rezistenti  cu rulmenti ABEC 7 capsulati;
Protectie in jurul greutatilor;
Sistem de selectie rapida a greutatilor;
Sezut si spatar confectionate din materiale confortabile;
Bureti si mansoane din cauciuc pentru un plus de confort;
Design modern;
Greutatea maxima a utilizatorului: 150kg;
Dimensiuni: 104.5*186.3*202 cm;
Greutati: 90 kg;
Garantie: 24 luni;
Greutate bruta: 176 kg;
Greutate neta: 164 kg;
Produsul este format din 5 colete.

Iti recomandam sa cauti Aparate fitness multifunctionale 21 la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.