Cauti storcatoare de fructe si legume prin presare la un pret bun? Alege dintre cele mai bune sau cele mai ieftine storcatoare prin presare la rece, dintre storcatoarele de citrice, fructe si legume. Va recomandam sa alegeti un storcator de fructe profesional, Hurom, Philips, Bosch, Rohnson sau Moulinex, pe care le gasiti in magazinele de mai jos de unde puteti comanda o presa citrice sau fructe si verdeturi de calitate.

Prin presarea la rece, se pot obtine cele mai sanatoase sucuri naturale de fructe si sunt cautate, indeosebi de cei ce vor sa aiba, un trai sanatos si sa asigure copiilor necesarul de vitamine din fructe si legume! Cel mai bun suc de fructe natural, se face acasa! O gama larga de storcatoare prin presare la rece, este comercializata de magazinul Bioportal .

storcatoare-de-fructe-prin-presare

Vezi pret ieftin storcatoare de fructe si legume Hurom

Storcatoarele de fructe cu ax mexclat sunt usor de curatat, dar au un pret ridicat. Calitatea sucului natural este superioara. Un magazin cu preturi ieftine, este MarketOnline. Un model cautat si bine vandut, care are un pret ieftin este Storcatorul Hurom Slow Juicer HE-DBE04.

Hurom-Slow-Juicer-HE-DBE04 

O categorie de storcatoare ce au un zgomot mic in comparatie cu puterea aparatului, ce stoarce fructe, frunze si legume lemnoase, se gasesc la EvoMag. Un produs recomandat, ce are calitatile mentionate este storcatorul de fructe Heinner TurboMax 8080.

screenshot-www.evomag.ro 2015-05-30 19-17-54

La aceste produse, livrarea este gratuita, atat in Bucuresti cat si-n tara.

Storcatoare de citrice si legume manuale , ce au preturi ieftine, se gasesc la Cel.ro si aici.

Calităţile sucului obţinut prin presare la rece:
Sucul nu iese oxidat;
Sucul îşi păstrează culorile vii şi naturale;
Gustul este mult mai intens;
Textura sucului rămâne aceeaşi pe întreaga durată de depozitare în frigider sau diferite recipiente din sticlă;
Sucul nu conţine spumă;

Iti recomandam sa cauti Storcatoare de fructe si legume prin presare la reducere de pret de Black Friday 2022 in magazinele recomandate.