Laponia este tara lui Mos Craciun, loc pe care ni-l inchipuim ca fiind unul magic. De fapt, Laponia chiar exista in realitate in nordul Europei si este o parte din teritoriul Finlandei, cea mai nordica parte a acestei tari. Locuitorii acestui teritoriu se numesc laponi. Cu totii ne imaginam Laponia ca acel loc magic in care Mos Craciun pregateste cadourile pentru copiii de pretutindeni impreuna cu spiridusii lui. Ai sansa sa vizitezi tara lui Mos Craciun daca alegi un Circuit de Craciun in Laponia.

 

In Laponia vei gasi locuri salbatice, care nu au fost inca vizitate de nimeni si sunt extrem de multe lucruri de facut aici. Exista multe partii de schi, printre care si statiunea oficiala de schi a lui Mos Craciun. Partiile sunt iluminate, astfel incat sa poti schia si seara fara probleme. Daca iti plac si alte activitati sportive de iarna, trebuie sa stii ca in Laponia poti sa te plimbi cu snowmobilul. De fapt, in acest tinut snowmobilul este principalul mijloc de deplasare dintr-un loc in altul pentru localnici. Dar, poti sa te dai si cu sania trasa de caini daca vrei, sau chiar cu o sanie trasa de reni, exact ca Mos Craciun.

 

In Laponia poti sa il intalnesti nu doar pe Mos Craciun, ci si pe familia lui. Ai sansa sa vizitezi sau chiar sa te cazezi la un hotel facut in intregime din zapada si gheata. Ceva si mai interesant poate fi gondola cu sauna. Este de fapt parte a unei traditii finlandeze de a face sauna intr-o incapere din lemn in padure. Dupa aceea, poti sa te relaxezi intr-un jacuzzi amplasat chiar afara in frig. Nu ve simti insa frigul, caci apa este fierbinte, iar stratul de aburi formeaza un scut cald si protector deasupra apei.

 

Printre multe alte activitati pe care poti sa le faci in Laponia, ai ocazia sa vezi o aurora boreala. Intr-adevar, trebuie sa ai si putin noroc. Daca vrei cu adevarat o experienta magica de Craciun alege un Circuit de Craciun in Laponia. Alege sa petreci Craciunul exact la el acasa, este ceva ce trebuie sa incerci macar o data in viata!

Iti recomandam sa cauti Circuit de Craciun in Laponia – Viziteaza tara lui Mos Craciun la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.