Stai! Opreste-te din ceea ce faci! Lasa jos cutia cu vesela, covorul sau piesa de mobilier pe care o cari si asculta foarte bine ce iti spun. De ce esti incruntat si nervos? De ce aceasta activitate iti provoaca iritare si emani doar energie negativa in jurul tau? De ce nu ai rabdare pana vom termina de carat lucrurile? De ce te enervezi de fiecare data cand nu iti iese ceva? Pentru ca te muti in casa noua si tocmai ai ales unul dintre cele mai frumoase apartamente cu 2 camere de vanzare din Ploiesti? Zambeste si transforma totul intr-o distractie si o bucurie deoarece de acum inainte vei avea casa ta si nu vei mai depinde de nimeni. Este cu adevarat o veste extraordinara!

Se intampla de multe ori sa lasam alte lucruri sa ne strice o bucurie anume. De pilda, mutarea dintr-o locuinta in alta poate sa reprezinte o adevarata corvoada daca lasam agitatia si nerabdarea sa se instaleze. Intr-adevar, se aduna foarte multe lucruri in locuinta veche si nu contesta nimeni ca acest proces de sortare a lucrurilor este destul de laborios si poate sa dureze cateva zile. Dar daca nu va grabeste nimeni? Daca vechiul proprietar v-a dat la dispozitie o saptamana, de ce sa transformati totul intr-o agitatie continua?

Uite ce trebuie sa faci: cheama-ti cei mai buni prieteni, aceia care au dormit cel putin o data dupa o noapte lunga in apartamentul sau locuinta veche si roaga-i sa te ajute cu mutatul. Daca au si o masina disponibila pentru carat lucruri cu atat mai bine. Transforma totul intr-o joaca. Aseaza lucrurile in cutii cu rabdare si deseneaza pe ele ce vrei. De exemplu, pe cutia cu cartile de la facultate poti scrie: „Nu deschide! Pericol de radiatii!” Amuza-te de colegul care coboara scarile cu doua covoare mari in brate si chiar fa-i o poza de care va veti amuza dupa ce terminati toata treaba. Tot o poza merita si masinile voastre cu toate lucrurile in ele si probabil, peste ele. Dupa ce ai terminat de mutat toate lucrurile nu te apuca de despachetat. Aseaza-le in mijlocul casei si distreaza-te incercand sa iti faci treaba cu ajutorul lor. De exemplu, poti manca pe o cutie de carton sau poti dormi o noapte doar pe salteaua asezata pe jos. Vezi? Totul pare mai simplu si distractiv acum.

Iti recomandam sa cauti Transforma mutarea intr-o alta locuinta in ceva foarte distractiv la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.