Fiecare dintre noi are o bunica sau o persoana mai in varsta in familie care are probleme de sanatate, dar niciodata nu se plange. Sufera cu tensiunea, oasele ii dau batai de cap, o lasa vederea, dar niciodata nu ne da semnale cum ca ar deranja-o. Noi tinerii insa, ne plangem din orice. Ne doare capul, ne doare spatele, avem probleme cu glanda, suntem prea grasi, suntem prea slabi. Astea sunt probleme pe care bunica n-o sa le inteleaga niciodata. Am avut o singura data ideea sa ii spun bunicii mele ca o prietena de-a mea are probleme cu glanda. Am iscat un semi-razboi. Ce glanda? Voi tineretul aveti numai probleme de-astea. Pe vremea mea nu se auzea de asa ceva. Leacurile babesti trateaza orice.

Astazi nu mai e chiar asa. M-am gandit sa o conving pe bunica sa ia spirulina. Stiu ca are probleme cu tensiunea arteriala si i-am zis ca o sa o ajute. I-am explicat ca spirulina o ajuta si la metabolism, ajuta la inmultirea celulelor din maduva osoasa, ii intareste imunitatea, mai ales acum in sezonul rece. A stat ea un pic pe ganduri, a fost sa-si intrebe medicul daca e bine sau nu sa ia capsulele astea pe care i le dusesem eu, si pana la urma a ajuns la concluzia ca le va incerca. A primit acordul de la medic. Altfel nu cred ca ma baga in seama.

Si a inceput sa ii placa. Vede rezultatele. Acum de fiecare data cand ma suna si stie ca trebuie sa merg la ea imi spune sa-I mai duc cate o cutie, sa nu mai mearga ea pana la plafar. Dar i-am facut eu o surpriza si I le comand online si ii sunt livrate direct la poarta. Acum foloseste si capsule, si pulbere, in functie de cum are ea nevoie. I le-am luat sa le aiba acolo, ca am vazut ca-i prind bine.

Cea mai faina parte e ca a inceput sa vorbeasca cu alte bunici si matusi de prin sat si desigur ca tot pe mine ma suna sa-mi zica ca ar vrea si ele sis a fac cumva sa le trimit si lor. Si daca tot am vazut ca e buna sa le faca reclama, i-am zis sa le recomande si celor mai tineri, ca spirulina e buna si pentru ei. Si asa, tot satul stie acuma ca bunica mea le poate aduce spirulina cand nu au ei timp sa mearga pana in capatul satului la farmacie sau la plafar.

Iti recomandam sa cauti Spirulina face bine tuturor – si bunicilor, si nepotilor la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.