Vrei miere de manuka MGO 550+ pret ieftin! Vezi beneficii miere de manuka pentru sanatatea ta si a copilului tau! Doresti miere de manuka originala utila sistemului imunitar? In acest articol, vei afla cat de utila este aceasta miere ce provine din Noua Zeelanda, indicatii si mai ales contraindicatii miere de manuka. Stiai ca are proprietatile unui antibiotic?

miere de manuka mgo 550

Pret miere de manuka MGO 550

Miere de manuka MGO 550 pareri:

Din anul 2007, pentru a se determina gradul activitatii antibacteriale se masoara cantitatea de metilglioxal din miere. Aceasta metoda este mult mai exacta decat cea anterioara, care compara mierea manuka cu o solutie de fenol. Practic, MGO este cel mai sigur sistem de masurare a actiunii antibacteriale a mierii Manuka, bazandu-se pe o metoda cantitativa, verificata. Mierea de Manuka MGO 550+  se poate folosi ca tratament naturist pentru boala Crohn; Incat aceasta miere este un puternic antiinflamator cu putere antibacteriana, un studiu recent a aratat ca exista o imbunatatire a starii colonului in urma utilizarii

Afla despre produse bio si remedii naturiste!

Vezi beneficii miere manuka MGO!

Miere manuka MGO 550 este recomandata pentru imunitate, dureri de gat, febra, gripa si raceala, bronsita cronica, astm, sinuzita cronica, migrene, alergii, astenie, imbunatatirea somnului, neutralizarea PH-ului, afte, sanatatea ochilor, aciditate si reflux gastric, arsuri la stomac, bacteria Helicobacter Pylori (responsabila de majoritatea ulcerelor stomacale), afectiuni gastro intestinale, paraziti intestinali, gastroenterita, afectiuni bacteriene: infectii cu stafilococ auriu, reducerea inflamatiilor, candida, efect antibiotic, potenteaza actiunea radioterapiei in tratarea unor forme de cancer, rinita, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, miros neplacut al gurii, eliminarea placii dentare.
De asemenea, poate avea efect si in ingrijirea externa. Mierea  de manuka 550 are rezultate pozitive in tratamentul unor eczeme, dermatite, psoriazis, arsuri de gradul I si II, leziuni, cicatrici, plagi chirurgicale infectate, afectiuni parodontale, gingivita, efect anticarii, ulceratii ale pielii, foliculita de la epilare sau barbierit, intepaturi insecte, herpes, iritatie scutec.

Beneficii miere manuka MGO 550:

Mierea de Manuka are in mod natural un continut bogat in Metilglioxal sau MGO, substanta responsabila pentru efectul antibacterian al acestui produs apicol. Continutul de Metilglioxal din acest tip de miere este de MGO 400+, adica minim 400mg/kg.

Mierea MGO 400+ are un nivel superior cu activitate foarte ridicata. Acest tip de miere se recomanda mai ales in cazul afectiunilor acute sau cronice, care nu au fost tratate anterior si care au o rezistenta sporita la tratamente.

Mierea in general si mai ales mierea manuka sunt eficiente si in cazul stimularii sistemului imunitar, au efecte antiinflamatoare si antioxidante si stimuleaza cresterea celulara. Insa, spre diferenta de alte tipuri de miere, mierea de manuka este singura miere medicinala din lume, certificata si recunoscuta astfel de catre autoritatile stiintifice si medicale. Pentru a obtine aceasta recunoastere, asupra ei au fost efectuate numeroase studii stiintifice, extrem de riguroase. Putem spune ca mierea manuka este un medicament. Insa, spre diferenta de medicamentele de sinteza, ea mai are un avantaj: nu are efecte adverse! Nu este contraindicata!!!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=142&v=6XXj7UWkmdM

Iti recomandam sa cauti Miere de Manuka MGO 550+ – pret ieftin la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.