Inelul este cel mai popular simbol al iubirii si ne ofera speranta ca acest sentiment va dura o eternitate. Este simbolul dragostei, al legaturii dintre barbat si femeie, un simbol al prieteniei si al casatoriei. Este plin de semnificatii idilice, insa poate fi purtat si doar ca podoaba, fara a simboliza o legatura anume. Un inel de argint, unicat poate fi un accesoriu deosebit, ales ca simpla bijuterie, fara a simboliza legatura speciala dintre doua persoane.

large

In trecut, inelul simboliza autoritatea si statutul social. De exemplu, in Grecia antica, inelul cu sigiliu reprezenta siguranta, secretul si autenticitatea documentului. Mai mult, sugera autoritatea si locul unei persoane in ierarhia sociala. Azi, inelul reprezinta un accesoriu accesibil tuturor si are rolul de a infumuseta.

 

Se spune ca atunci cand vrei sa cumperi un inel iti doresti sa schimbi ceva in viata ta, sa marchezi un nou inceput, iar atunci cand il daruiesti, inseamna ca iti doresti ca legatura cu acea persoana sa fie una mai stransa, mai apropiata dar si de durata. In ziua de azi, inelul si-a pierdut din semnificatie. El poate fi privit simplu, ca un accesoriu ales sa infrumuseteze tinuta, sa confere stralucire persoanei care il poarta.

 

Femeile iubesc inelele, la un moment dat in viata lor toate asteapta cu nerabdare “acel” inel. Dar pana sa ajunga la acel pas important, un inel reprezinta un accesoriu deosebit pentru oricare dintre noi. Poate fi un inel simplu, poate fi un inel cu pietre pretioase sau un inel unicat, poate fi o bijuterie care ne evidentiaza feminitatea, eleganta si rafinamentul. Inelul nu ar trebui privit doar ca o simbol sacru al casatoriei.

 

Pe langa faptul ca inelele sunt incarcate de simboluri si semnificatii, acestea pot spune o poveste, cum este cazul inelelor unicat, aduse din locuri indepartate si misterioase ale lumii. Inelele unicat lucrate manual lasa amprenta mesterului artizan si aduc cu ele o parte din locul de unde provin. Cu siguranta acestea sunt diferite de inelele pe care le gasim in magazine, sau fata de inelele de logodna sau verighetele. Sunt mai speciale, au o simbolistica diferita, un design si forme specifice zonei din care provin.

 

Inelele de argint unicat sunt potrivite pentru persoanele care isi doresc sa poarte ceva deosebit. Sunt destinate persoanelor care stiu sa aprecieze o opera de arta, care au un stil mai aparte si isi doresc bijuterii unicat, autentice si originale. Un inel din India va aduce putin din farmecul si impresionanta cultura a acelei tari. Daca te fascineaza acea cultura, de ce nu l-ai alege?

 

Femeia moderna nu mai asteapta doar acel inel special. Ea a inteles ca accesoriile te ajuta sa fii mai frumoasa, mai stilata si mai atragatoare. Cu siguranta, un inel unicat te va ajuta sa iesi in evidenta si sa atragi privirea asupra ta.

Iti recomandam sa cauti Inelul nu este doar pentru logodna la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.