huawei_watch_3_pareri

Huawei Watch 3 pareri este un ceas inteligent excelent și este primul care folosește propriul sistem de operare al Huawei, numit HarmonyOS. Funcționează neted ca mătasea, dar, așa cum te-ai aștepta, nu este încă complet finisat. Există doar o cateva aplicații suplimentare disponibile pentru descărcare, iar asistența pentru servicii terțe este limitată.

Cu toate acestea, dacă utilizați un telefon Android (sau unul dintre telefoanele proprii Huawei), Watch 3 este cu siguranță un ceas inteligent care merită atenția dvs. – și este probabil se îmbunătăti pe măsură ce vor avea loc update-uri.

Cumpara online smartwatch Huawei Watch de la:

Huawei watch 3 pareri

Smartwatch-ul Huawei 3 este gandit sa urmăreasca activitatea de fitness. Vine cu o suită impresionantă de instrumente pentru monitorizarea bunăstării zilnice (inclusiv somn, număr de pași și SpO2), precum și antrenamente. Monitorizarea ritmului cardiac a fost puțin inconsistentă în timpul sesiunilor de antrenament intens, înregistrând ocazional vârfuri neașteptate în timpul sesiunilor de intervale. Urmărirea locației s-a dovedit corectă în timpul alergării noastre pre-măsurate, la fel ca ritmul și cadența.

Garmin forerunner 45 pret

Acest ceas inteligent de la Huawei aduce un enorm potential. Hardware-ul este foarte impresionant, iar afișajul său excelent s-ar presta foarte bine navigării pe ecran. Antrenamentele sunt ghidate cu instrucțiuni animate. Va dura doar putin timp ca sistemul HarmonyOS să devină propriu al brandului, cu o selecție mai largă de aplicații și mai multă asistență pentru serviciile populare ale terților.

Huawei watch pareri – pret

Pretul acestui smartwatch Huawei variaza intre 1500 lei si 1900 lei in varianta pro.

Huawei watch pareri – design

În ceea ce privește designul, Huawei Watch 3 se îndepărtează de Watch Chunky 2, având în schimb mai mult decât o asemănare cu Watch GT. Are o față mare, lucioasă, rame minime și sticlă care se curbează la margini pentru a satisface dorintele fiecarui client.

huawei_watch_3_pareri

Ediția activă Huawei Watch 3 are o carcasă de 46 mm și este livrată cu o bandă de silicon negru, care nu este la fel de moale ca cea a Apple Watch 6, dar totuși confortabilă. Banda are știfturi cu eliberare rapidă, astfel încât să o puteți schimba cu ușurință la ceva puțin mai elegant și este asigurată cu o cataramă convențională, mai degrabă decât cu o fixare în stil buclă și tang, care devine din ce în ce mai populară la ceasurile inteligente și trackere de fitness.

Huawei Watch 3 pareri – caracteristici

Huawei Watch 3 este foarte concentrat pe activitatea de fitness (despre care vom discuta în detaliu în scurt timp), dar are și o gamă bună de instrumente care îl fac un ceas inteligent practic de zi cu zi, mai ales dacă aveți un telefon Android.

Cu un eSim instalat puteți efectua și primi apeluri, reda muzică și descărca aplicații fără o conexiune Bluetooth activă pe telefon (ideal pentru a vă antrena fără receptorul dvs.), dar chiar și fără asta, există multe de apreciat – mai ales când vine vorba pentru a economisi timp.

De exemplu, veți primi notificări detaliate ale aplicației pe fața ceasului, eliminând necesitatea de a deschide aplicația relevantă pe telefonul dvs. în multe cazuri și puteți accepta sau dezactiva apelurile cu gesturi de mână care folosesc accelerometrul ceasului; strângeți pumnul, apoi eliberați-l pentru a accepta apelul sau întoarceți încheietura mâinii lateral pentru a-l dezactiva.

De asemenea, puteți controla apelurile folosind asistentul vocal Huawei, Celia (pe care îl puteți accesa spunând „Hei Celia”). Acest lucru vă permite să efectuați și căutări simple și să controlați dispozitivele conectate. La fel ca sistemul de operare în sine, nu este încă la fel de dezvoltat ca Asistentul Google sau Amazon Alexa, dar există cu siguranță potențial și așteptăm cu nerăbdare să vedem unde îl duce Huawei în viitor.

O altă dintre caracteristicile noastre preferate a fost posibilitatea de a realiza înregistrări vocale rapide prin intermediul aplicației Notes, astfel încât să puteți face o înregistrare a tot ceea ce vă trece prin minte în câteva secunde fără a utiliza tastatura de pe ecran a ceasului.

Cu toate acestea, dacă doriți să descărcați aplicații suplimentare, veți găsi AppGallery de la Huawei destul de lipsit de acestea. Dar, nu este o surpriză pentru un ceas care rulează un sistem de operare nou-nouț și sperăm că va fi completat în curând cu instrumente suplimentare pentru Ceasul 3. Ar beneficia în mod deosebit de aplicații de la terți, precum Spotify pentru streaming muzical și Strava pentru alergare și ciclism.

Aplicațiile preinstalate au fost însă atent curate și includ câteva caracteristici de siguranță deosebit de binevenite. La fel ca multe smartwatch-uri moderne, calculatoare pentru biciclete și alte dispozitive de urmărire a fitnessului, Huawei Watch 3 poate alerta un contact de urgență dacă detectează un impact brusc, indicând că ați căzut sau ati avut un icident neplacut. Aceasta va începe o numărătoare inversă, pe care o puteți anula pentru a anula alerta.

De asemenea, puteți alerta automat serviciile de urgență atingând butonul coroanei de cinci ori succesiv – o caracteristică similară cu avertizarea de urgență de pe Garmin Lily, care vă ajută să vă asigurați liniștea dacă sunteți singur.

Huawei watch 3 – baterie

Ceasul inteligent de la Huawei, se încarcă magnetic. Metoda este foarte asemănătoare cu un Apple Watch 6. Spre deosebire de încărcătoarele Apple, totuși, Huawei are mai degrabă un conector USB-A decât USB-C.

Huawei estimează că o incarcare va dura aproximativ 14 zile în modul de economisire a energiei și trei zile în modul smartwatch cu toate caracteristicile activate (din nou, la fel ca Apple Watch 6).

Iti recomandam sa cauti Huawei Watch 3 pareri – 2021 la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.