Atunci cand vine vorba de ingrijirea parului incercam sa alegem tot ce e mai bun pentru acesta. Chiar daca aceasta parte a organismului nostru este oricum sensibila si nu tolereaza orice produs cosmetic, pana la urma, parul nostru este intotdeauna expus si vizibil in fiecare moment al zilei. Cunoasteti acea senzatie de par curat dupa baie? Ei bine, cu produse de par Valquer senzatia devine de zece ori mai placuta. Dintre toate produsele pe care aceasta marca premium le comercializeaza, trei dintre ele reprezinta un real ajutor de fiecare data cand ma ocup de ingrijirea parului.

Spun ca doar acestea trei reprezinta un real ajutor nu pentru ca celelalte nu ar prezenta proprietati excelente sau ca nu ar fi niste produse de calitate. Trei dintre acestea sunt folositoare pentru mine deoarece se potrivesc de minune tipului meu de par. Chiar daca un anumit produs este recunoscut pe piata ca fiind un produs exceptional este posibil ca pentru unele femei sa nu fie asa. Asta pentru ca intervin o multime de factori cum ar fi sensibilitatea scalpului, gradul de deteriorare al firului de par, grosimea sau lungimea acestuia. Iata care sunt cele trei produse de par Valquer care se gasesc in „salonul” meu profesional de acasa:

 

  1. Pudra decoloranta fara amoniac. Desigur, pentru a face o schimbare si a da un nou suflu aspectului tau fizic, una dintre cele mai potrivite schimbari este alegerea unei alte nuante pentru culoarea parului. Inainte de a aplica vopseaua este nevoie de decolorarea parului. Acum, acest proces nociv parului se realizeaza cu produse care incearca sa evite degradarea firelor de par, iar unul dintre acestea este pudra decoloranta fara amoniac. Cu proteina din grau, pudra amestecata in prealabil cu crema oxidanta se aplica pe parul uscat si se lasa sa actioneze circa 30-45 de minute. Dupa acest timp, parul se clateste bine cu apa calduta.

 

  1. Fiole pentru fixarea culorii, volum si textura cu keratina. Fiolele marca Valquer sunt deja cunoscute in randul femeilor si multe dintre ele se intereseaza de calitatea si eficenta lor pe forumuri de discutii specializate. Ei bine, ele sunt intr-adevar eficiente si aduc rezultate satisfacatoare. Se aplica pe parul umed urmand ca parul sa fie apoi coafat.

 

  1. Vopsea fara amoniac cu keratina. Daca tot am vorbit de vopsirea parului, aducem in discutie si o vopsea din aceasta marca premium. Diversitatea de vopsele de pe piata este uneori bulversanta si nu stii ce sa alegi, iar pentru unele femei singurul criteriu care ramane definitoriu este nuanta de culoare pe care o doresc. Pe langa faptul ca cele de la Valquer au o paleta larga de nuante care pot fi descoperite in magazinele de specialitate, produsele sunt de calitate, aduc rezultate frumoase si sunt folosite si in saloanele de coafura.

Iti recomandam sa cauti 3 produse de ingrijire a parului marca premium la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.