Trimite bani ieftin in tara prin TransferGo, care este cea mai ieftina metoda pentru a transfera bani din strainatate bani in tara! Afla transfergo pareri in acest articol sau cauta transfergo forum si vezi transfergo review.

Cine este TransferGo?

Este o companie ce are sediul la Londra si e fondata de antreprenori lituanieni, iar pana acum a transferat ieftin peste 100 milioane de dolari.

In 2015, compania a inceput sa serveasca cei peste trei milioane de romani care locuiesc sau lucreaza in strainatate, oferind acestora un serviciu in limba romana de pana la 10 ori mai ieftin decat transferurile bancare obisnuite sau companiile conventionale de transfer de bani cash, conform ziarului Adevarul.

Trimite bani ieftin in tara!

TransferGo opereaza transferuri prin intermediul retelei internationale proprii de conturi bancare, iar banii ajung direct in contul bancar al destinatarului. Nu este necesar ca destinatarul sa aiba cont TransferGo, doar expeditorul trebuie sa isi creeze cont pentru a trimite bani. Practic, daca esti in strainatate si vrei sa trimiti bani ieftin in tara, iti faci cont si trimiti bani. Acestia, vor ajunge in contul bancar al destinatarului.

!

De ce este recomandat transferul de bani prin TransferGo?

este cea mai buna alternativa la WesternUnion si MoneyGram
cele mai mici taxe: 0.99 euro comision pentru UE
rapiditate cu care ajung banii – astazi trimiti, maine banii sunt in cont
simplitatea utilizarii – oricine poate sa isi faca cont in cateva minute. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci adresa de e-mail, sa activezi contul prin linkul primit pe adresa ta de mail si gata.
transparenta – bancile nu sunt transparente în privin?a comisioanelor practicate, putand ajunge până la 5% din suma transferata. La noi vezi cursul exact pe care il plate?ti. ?tii cat te costa si cat primesti. TransferGo este licentiata Authorised Payment Institution (numar de referinta 600886) controlata de FCA (Financial Conduct Authority) si supravegheata de HMRC (Her Majesty’s Revenue and Customs – UK)                                                                   TransferGo Ltd este o instituție de plată autorizată de către Banca Nationala a Romaniei si inregistrata în Registrul Public al BNR
economie de pana la 90% cand faci transferuri internationale de bani. Fara comisioane sau conditii ascunse
stii unde sunt banii tai pentru ca vei fi la curent cu fiecare pas.

Comisioane TransferGO

Tot procesul de transfer se desfasoara integral online, in limba romana, si doar expeditorul trebuie sa aiba cont pe TransferGo. Este foarte simplu, banii se trimit in 5 pasi (vezi videoclip-ul de mai jos), iar persoanele de la relatii cu clientii sunt disponibili la orice pas sa raspunda intrebarilor.

Iti recomandam sa cauti Trimite bani ieftin in tara! la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.