Electrostimulator Abdo Enrg Blast – pret ieftin este un excelent aparat de electrostimulare compact, ce va poate ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine si previne durerile musculare. Astfel aceasta centura electrostimulare, ce are un pret ieftin si cel mai bun la acest tip de aparate fizioterapie, va ajuta sa aveti un abdomen plin de patratele.

Caracteristici Electrostimulator Abdo Enrg Blast

Cautati pe google dupa electrostimulare forum si veti gasi pareri pozitive despre electrostimulare, ce apartin celor ce au cumparat si folosit dispozitiv de electrostimulare acasa. Este un electrostimulator muscular profesional, ce poate fi utilizat in sedinte de electrostimulare in confortul propriei locuinte.

Afla pret ieftin la aparate de sport si fitness!

Electrostimulator Abdo Enrg Blast – pareri

Ana Maria Danca – Electrostimularea combinata cu termoterpia dau cele mai bune rezultate, dar acest lucru se va vedea dupa primele trei sau patru sedinte. Ideal ar fi sa faceti in jur de 24 de sedinte si mare atentie, slabirea, nu se vede la cantar – slabiti in centimetri – sa va vadea la imbracaminte. Dupa primele sedinte slabiti cel putin un numar.

Roberta Iacob – Eu fac electrostimulare acasa si chiar am fost incantata. Daca aceasta se face cam de trei ori pe saptamina, iar in zilele libere mai bagi si cite o termosauna, e chiar foarte bine. Sunt pareri, ca pe la anumite saloane, folosirea acestui tip de aparate de electrostimulare este foarte benefica.

Este prevăzut:

–  6 moduri de masaj

–  10 nivele de intensitate

– 10 moduri de frecvenţă. Include: 1 curea (lungime maximă: aprox. 104 cm), 2 banderole (lungime maximă: aprox. 33 cm), şi 2 extensii pentru curea şi banderole (lungime maximă fiecare: aprox. 57 cm). Toate sunt prevăzute cu arici pentru o ajustare adecvată. Include de asemenea: 1 telecomandă, 7 electrozi cu plasturi din gel conductiv, şi 2 cabluri de conexiune. Funcţionează pe baterii (2 x AAA, nu sunt incluse). Putere: 3 W. Intensitate: 28 mA. Frecvenţă: 1-50 Hz.

Iti recomandam sa cauti Electrostimulator Abdo Enrg Blast – pret ieftin la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.