Intotdeauna am locuit la bloc si pot sa spun ca mi-a placut. Mereu ii auzeam pe prietenii mei ca se plang de vecinii lor galagiosi, care se cearta, asculta muzica pana tarziu, muta mobila si nu au respect fata de ceilalti. Pot sa spun ca am avut noroc, deoarece vecinii mei sunt oameni pasnici, de treaba si niciodata nu am avut probleme de genul, pana intr-o zi cand ni s-a alaturat un cuplu, care s-a dovedit a fi teroarea blocului. Din cauza lor am hotarat sa caut oferte pentru inchiriere case in Cluj pentru ca imi doream extrem de mult sa scap de traiul de la bloc.

Povestea incepe intr-o zi trista cand o doamna in varsta din blocul unde locuiam in chirie a murit, iar familia i-a vandut apartamentul. In curand aveam sa aflam ca noii vecini sunt cei mai insuportabili si galagiosi oameni. La inceput pareau oameni obisnuiti, dar s-au dovedit a fi niste animale. Inca din primele zile ne-au facut probleme, insa am pus totul pe seama acomodarii si nevoii de a aranja si redecora apartamentul. Dupa o saptamana te astepti ca totul sa inceteze.

Cu siguranta si tu ai auzit povesti cu vecini din bloc nesimtiti si galagiosi, insa cand iti povesteste cineva ai tendinta sa spui ca exagereaza putin. Ei bine si eu i-am judecat pe altii si am crezult ca exagereaza, dar acum ca am trecut si eu printr-o experienta groaznica, nu voi mai pune la indoiala adevarul din povestile cu vecinii de bloc. Ei bine, noii locatari incep certurile inca de dimineata, la prima ora. Si nu se cearta ca doi oameni normali, arunca, trantesc si injura. Imagineaza-ti situatia cand in fiecare dimineata te trezesti in strigatele vecinilor. Imagineaza-ti ca te pui la somn pe manele. Imagineaza-ti ca te inunda o data pe luna. Imagineaza-ti ca isi lasa gunoiul in fata usii o saptamana. Imagineaza-ti ca dau petreceri si vin o multime de oameni dubiosi, iar petrecerile astea tin pana la 5 dimineata. Degeaba vine politia si le da amenda, nu le pasa.

Acea perioada a fost groznica si am hotarat ca nu trebuie sa ma lupt cu niste vecini necivilizati, asa ca am hotarat sa ma mut la casa. Stiam ca exista posibilitatea sa inchiriezi o casa in Cluj, insa niciodata nu am luat in considerare acest aspect. Eram obisnuita cu traiul la bloc, mereu mi-a placut, dar ultima experienta a fost ingrozitoare.

Toata aceasta perioada de chin m-a facut sa ma gandesc la o alta optiune la care nu m-am gandit niciodata, aceea de a cauta oferte pentru inchiriere case in Cluj. Poate ar trebui sa le multumesc vecinilor galagiosi ca mi-au aratat ca exista si o alta optiune si ca pot locui si la casa, in chirie, fara sa fie nevoie sa fac o investitie majora.

Eden Imobiliare str. Dorobantilor nr 42 Ap 14 Et 1 Cluj-Napoca, Romania 400117 Phone: 0371376027

Iti recomandam sa cauti De la apartament la casa la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.