Blog
25-11-2015

Comanda brazi de Craciun ieftini

Alege brazi de Craciun naturali sau brad in ghiveci! Vei avea in casa ta un miros placut, specific sarbatorilor de iarna. In ultima perioada, acestia au fost inlocuiti cu brazi artificiali impodobiti de Craciun emana, acelasi sentiment placut specific sarbatorilor iernii. Vezi preturi la brazi de Craciun si decoratiuni brad vanduti online de magazinul de brazi.

Magazinul online Floria.ro, livreaza gratuit, brazi de Craciun in ghiveci, chiar la tine acasa (sau acasa la cei dragi), fara ca tu sa depui vreun efort. Trebuie doar sa ne spui la ce adresa vrei sa facem livrarea brazilor.

brad_de_craciun_in_ghiveci

Daca vei comanda brazi in ghiveci, beneficiezi de 30% reducere. Livrarea se face incepand cu data de 5 decembrie.

Brazii in ghiveci au cea mai buna calitate de pe piata.  Abies Nordmanniana sau bradul de Caucaz face parte din familia brazilor argintii si se intalneste in Nordul Anatoliei. Are un trunchi mult mai gros decat cel al brazilor romanesti si o coroana mai deasa, conica. Acele sunt de culoarea verde inchis, cu doua dungi albe, obtuze la varf, neintepatoare, dispuse in perie si indreptate catre partea superioara a lujerului. De aceea, brazii in ghiveci Nordmanniana sunt mult mai usor de impodobit si se vor potrivi perfect in peisajul de Sarbatoare al familiei tale.

Sfaturi utile pentru intretinerea unui brad in ghiveci

La fel cum nici tie nu iti plac schimbarile bruste de temperatura, bradul in ghiveci proaspat achizitionat, va avea nevoie de o perioada de acomodare. Tranzactia de la frig la cald trebuie sa fie facuta treptat. Depoziteaza-l o zi, doua, intr-un loc ferit de temperaturile joase de afara dar si de cele ridicate din casa.

Dupa ce l-ai adus in casa, bradul in ghiveci trebuie ferit de sursele puternice de caldura. Temperatura din camera este recomandabil sa fie in jur de 23ºC. Bradul trebuie udat cu aproximativ 1L de apa statuta, la 3-4 zile distanta. Este corect udat daca pamantul din ghiveci nu este lasat sa sa usuce.

Asiguram replantarea bradului intr-un mediu propice

Un alt mare avantaj al brazilor Floria este acela că sunt brazi crescuti in ghiveci, calitatea l, ceea ce ii face mult mai rezistenti. Sansele de prindere, in cazul replantarii lor, sunt de aproape 100%.

Inainte de mutarea in exterior se va oferi bradului o perioada de aclimatizare. Daca vremea este aspra atunci plantarea este recomandat sa se faca dupa 1 martie. Ca pozitionare, bradutul va prefera o expunere nordica, deoarece nu ii place soarele direct si pe cat posibil ferita de curent.

Daca nu dispui de un loc in care bradul sa poata fi replantat, te ajutam noi, prin Serviciul de Replantare.

Spor la cumparaturi! Sarbatori Fericite!