Electrocasnice
24-01-2017

Storcator de fructe si legume Bosch MES25C0 700W, tub alimentare XL, alb – rosu cassis

-

Poti cumpara Storcator de fructe si legume Bosch MES25C0 700W, tub alimentare XL, alb – rosu cassis la reducere de pret la inceputul anului, iar pe site-ul UnButic.ro, gasesti acest produs. Recomandam Storcator de fructe si legume Bosch MES25C0 700W, tub alimentare XL, alb – rosu cassis pentru ca in comparatie cu alte produse din clasa sa, are o calitate superioara. De asemenea, vei gasi in site-ul nostru, produse asemanatoare, avand cele mai mici preturi. Profita de reducerile de stoc. Vezi pret ieftin si la storcatoare de fructe si legume.

Reduceri de pret, oferte, promotii: Acum poti achizitiona Storcator de fructe si legume Bosch MES25C0 700W, tub alimentare XL, alb – rosu cassis precum si alte produse electronice la reducere de pret online, si chiar poti fi beneficiarul unei surprize si mai mari. Produsul din magazinul nostru, poate fi facut cadou, persoanei dragi sau daca-ti place, arta culinara, constituie cadoul potrivit pentru tine. Poti beneficia de reduceri pana la 55%. Preturile din promotiile noastre, sunt actualizate des, pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Detalii si descriere : Tip storcator: Fructe si legumePutere: 700 WCapacitate: 1.25 litri, cu separator de spumã (pentru suc)Culoare: Alb cu rosuGarantie: 24 luni

electronice ieftine

UnButic.ro va recomanda Storcator de fructe si legume Bosch MES25C0 700W, tub alimentare XL, alb – rosu cassis la un pret mic, ca fiind un produs de calitate si ieftin. Incercam sa va oferim cele mai bune oferte, promotii online si reduceri la electrocasnice, electronice online ieftine, originale ce pot fi oferite drept cadou. Pe site-ul nostru, mai gasiti: televizoare LCD, sisteme home cinema, tablete, telefoane, laptopuri, produse audio-video.

 Alti clienti au cautat si:

  • „storcator fructe”, „storcator presare la rece”, „storcator cu melc”, „storcator prin presare la rece”, „sucuri de fructe si legume „, „storcator de fructe philips”, „storcator hurom”, „hurom pret,  ” storcatoare de fructe hurom„, „storcator”

 Un pont, gratis! Avem cele mai bune storcatoare de fructe!

Nu sunt recenzii.