Alege noul iPad Pro pentru o experienta simpla si captivanta! Descopera pareri despre iPad Pro in variante de 32 GB si 128 GB, vezi unde gasesti cel mai bun pret si afla motivele pentru care ar trebui sa cumperi acest iPad! 

Ecranul sau mai mare, performanta de doua ori mai mare a CPU-ului fata de iPad Air 2 si tehnologie Multi-Touch imbunatatita, iPad Pro adauga o noua dimensiune acestei experiente.

https://www.youtube.com/watch?v=1oJRzVqUBjI

iPad Pro are ecranul Retina cu cea mai inalta rezolutie de pe un dispozitiv iOS. Pe ecranul de 12,9 inchi, tot ceea ce faci editarea de videoclipuri 4K, conceperea prezentarilor, conducerea unei afaceri este mai usor, mai rapid si mai antrenant.

Cip-ul A9X de generatia a treia, cu arhitectura pe 64 de biti specifica desktopurilor sta la baza acestui nou iPad Pro. Acesta ofera o performanta a CPU de pana la 1,8 ori mai mare si performanta grafica dubla fata de iPad Air 2. Astfel, ca cele mai sofisticate aplicatii, pot rula fara efort.

preturi

Datorita capabilitatii multitasking, rularea a doua aplicatii in acelasi timp e mult mai usoara. Iar caracteristicile imbunatatite la nivelul intregului sistem, inclusiv Siri si functia de cautare Spotlight, fac iPad-ul si mai folositor. Cu ecranul sau mai mare, iPad Pro are un design subtire si usor doar 6,9 mm grosime si 713 grame. Cu toate acestea, datorita carcasei unibody rezistente, il simti echilibrat si robust.

Tinand cont de capabilitatile sale, cel mai surprinzator lucru la iPad Pro este cat de usor uiti ca il tii in mana. Cu cele patru difuzoare noi de inalta fidelitate incorporate direct in carcasa unibody, iPad Pro creeaza o experienta audio la fel grandioasa ca ecranul sau. Noul design face ca sunetul care te invaluie sa fie incredibil de captivant, cu o putere acustica de trei ori mai mare fata de iPad Air. Dar asta nu e tot. iPad Pro ajusteaza in mod automat orientarea frecventelor inalte, in functie de cum il tii in mana. Asa ca indiferent daca joci un joc sau urmaresti un film, sunetul unui iPad Pro este mai captivant ca niciodata.

Recenzie iPad Pro

Tableta iPad Pro este o tableta de mari dimensiuni, ce are caracteristici imbunatatite si toate functiile, ce sunt necesare unei persoane dependenta de internet. Conectivitate 3 G si 4 G si posibilitatea conectarii wireless, fac mult mai usoara comunicarea. Cel mai bun pret il gasiti la https://www.flanco.ro/noul-ipad-pro.html 

Iti recomandam sa cauti Noul iPad Pro – pareri si pret la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.