Electronice
15-04-2016

Laptop Apple MacBook Air 13 Core2 Duo 1.86Ghz 256GB SSD 2048MB

-

Poti cumpara Laptop Apple MacBook Air 13 Core2 Duo 1.86Ghz 256GB SSD 2048MB, care este un laptop de marca si de o buna calitate. Tehnologia a inaintat cu o viteza uimitoare. am trecut in cativa ani, de la numaratoare la calculator. Avem laptop cu procesor intel celeron, laptop i3 si laptop i7 ce sunt performante si ne sunt utile.

Acest Laptop Apple MacBook Air 13 Core2 Duo 1.86Ghz 256GB SSD 2048MB, este un laptop performant si-l recomandam, pentru caracteristicile sale, pe care le gasesti mai jos si nu in ultimul rand, pentru pret. Gaseste cele mai mici preturi sau produse asemanatoare, vezi recenziile si parerile clientilor.

Preturi si reduceri: Navigheaza prin site-ul nostru si ai sa gasesti si alte produse, ce te-ar putea interesa si care ar putea constitui un cadou, pe care sa ti-l faci sau sa-l oferi unei persoane apropiate sau dragi. Gasesti imbracaminte ieftina, electronice la reducere de pret online. Poti beneficia de reduceri pana la 30%. Preturile sunt actualizate des, pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Detalii si descriere : Echipat cu procesoare mai rapide ºi un sistem grafic puternic, Apple MacBook Air 13 este mai mult decât ultrasubþire. Este notebookul ultraportabil suprem.Pur si simplu mai rapidProcesorul Intel Core 2 Duo din MacBook Air se potriveºte perfect dimensiunilor reduse ale computerului. Acum, procesorul Intel Core 2 Duo la 1,86 GHz sau la 2,13 GHz asigurã viteze rar întâlnite la notebookurile ultraportabile. Iar magistralã frontalã la 1066 MHz, memoria DDR3 de 2 GB ºi memoria cache L2 de 6 MB face din notebookul MacBook Air o forþã care te ajutã sã fii mai productiv indiferent dacã e?ti în avion sau la birou.Sistem grafic puternicProcesorul grafic integrat NVIDIA GeForce 320M asigurã notebook-ului MacBook Air un sistem grafic de mare vitezã. Performanþele grafice sunt semnificativ mai mari decât ale primului model îmbunãtãþesc vizibil rularea majoritãþii aplicaþiilor. Fotografiile sunt afi?ate în iPhoto mai rapid. Tranziþiile Keynote sunt continue. Jocurile sunt mai cursive. Iar redarea filmelor ºi a clipurilor video este mai bunã ca niciodatã. Niciun alt notebook ultraportabil nu oferã performanþe atât de impresionante într-un design atât de suplu.Un ecran LED inteligentSpaþiosul ecran widescreen de 13,3 inchi cu retroiluminare LED asigurã luminozitatea întregului ecran imediat dupã deschiderea notebookului MacBook Air. De asemenea, tehnologia LED eficientizeazã consumul energetic, prelungind durata de viaþã a bateriei. ªi fiindcã ecranul este din sticlã fãrã mercur ºi fãrã arsenic, MacBook Air este mai ecologic ºi mai sãnãtos pentru ochii tãi.Un trackpad splendidMacBook Air include un trackpad extins cu tehnologie Multi-Touch. Folose?te degetele pentru a roti sau ajusta o imagine, mãri un text sau vizualiza secvenþial un album foto. Sau încearcã atingerea cu patru degete atunci când utilizezi Exposé ori pentru a comuta între aplicaþiile active.Supleþe în detaliiApple MacBook Air dispune de porturile de care ai nevoie: un jack pentru cãºti, doua porturi USB 2.0 ºi un Mini DisplayPort pentru ieºiri video DVI, dual-link DVI ºi VGA. Mini DisplayPort se conecteazã la monitorul Apple LED Cinema Display de 24 inchi ºi acceptã ºi alte tipuri de monitoare de pânã la 30 inchi.Lipsa cablurilor asigurã libertate de miºcareTehnologiile 802.11n Wi-Fi ºi Bluetooth 2.1 + EDR încorporate în MacBook Air permit un stil de viaþã complet wireless. Po?i închiria wireless filme de la iTunes Store, crea backup-uri ale hard disk-ului cu Time Capsule sau trimite fotografii sau documente la imprimantã stând comod pe canapea.. Pentru recenzii si parerile clientilor citeste mai jos sau da click pe imagine.

laptop ieftin Laptop

 UnButic.ro va recomanda Laptop Apple MacBook Air 13 Core2 Duo 1.86Ghz 256GB SSD 2048MB la un pret mic, ca fiind un produs de calitate. Incercam sa va oferim cele mai bune oferte, promotii online si reduceri la electronice online ieftine, originale ce pot fi oferite drept cadou. Cautati pe site aparate foto, foto digitale, aparate foto DSLR, telefoane mobile cu camera foto, aparate foto cu livrare gratuita in toata tara.

 Cautarile vizitatorilor, au mai vizat si:

  • „laptop Lenovo”, „laptop pret”, „laptop i5”, „cel mai bun laptop”, „laptop Acer”, „laptop HP„, „laptop gaming ieftin”, „laptop ieftin si bun”, „descriere specificatii Laptop Apple MacBook Air 13 Core2 Duo 1.86Ghz 256GB SSD 2048MB”, „recenzii si pareri clienti” „pret Laptop Apple MacBook Air 13 Core2 Duo 1.86Ghz 256GB SSD 2048MB”, „promotii laptop Laptop Apple MacBook Air 13 Core2 Duo 1.86Ghz 256GB SSD 2048MB”, „laptop toshiba satellite”, „laptop second hand”,, „Ab Generator la pret ieftin

 Inscrie-te la newsletter-ul nostru, pentru a fi la curent cu reducerile, ofertele si promotiile noastre!

Nu sunt recenzii.