Telefoanele mobile si accesoriile de telefoane fac parte din viata noastra si fie ca vrem sau nu sa recunoastem, aproape ca nu mai putem trai fara ele. Unul dintre momentele in care simtim cu adevarat importanta unui telefon mobil in viata noastra este atunci cand ramanem fara baterie, iar acesta devine total nefunctional. In acele momente ne dam seama ca aproape toate activitatile pe care le desfasuram intr-o zi sunt legate de telefonul nostru mobil.

Insa nu numai telefonul mobil devine aproape indispensabil, ci si accesoriile pe care le folosim impreuna ca acestea. Utilizat zilnic, cel putin 4-5 ore pe zi, telefonul nostru este legat de cateva accesorii care sporesc confortul utilizarii lui. In cele ce urmeaza vom descoperi cinci accesorii de telefoane care ne usureaza viata.

 

1.      Folia de sticla

Atunci cand achizitionam un telefon nou ne orientam imediat catre o folie de sticla potrivita pentru modelul nostru de telefon. Folosit zilnic, pe strada, in parc, in masina, pe munte sau la mare, telefonul este predispus in multe momente la riscul de a fi scapat din mana, iar ecranul poate suferi major. O simpla folie din sticla aplicata corespunzator pe ecranul telefonului te poate scapa de costuri mari. Montarea unui nou ecran original se poate apropia chiar si de pretul total al telefonului.

2.      Husa din silicon

La pachet cu folia de sticla vine si husa din silicon. Aproape orice telefon pe care il vedem zilnic are o husa in partea din spate. Ceea ce nu se intampla cu telefoanele vechi. Astazi, nu avem curaj sa lasam un smartphone neprotejat atunci cand stim ce suma de bani am investit si cat de serioase pot fi urmarile.

3.      Baterie externa

Bateria externa ne salveaza din multe situatii neplacute. Se gasesc la preturi accesibile si, in functie de specificatii, pot incarca telefonul mobil complet chiar si pana la 4-5 ori. Chiar daca bateria este noua si de capacitate mare, de multe ori nu face fata numeroaselor aplicatii si timpului indelungat petrecut pe telefon.

4.      Suport auto

 

Un alt accesoriu care ne ajuta extrem de mult in calatorii este suportul de telefon mobil pentru masina. Cu ajutorul aplicatiilor de navigatie am uitat complet de hartile clasice, iar telefonul este esential si in astfel de situatii.

5.      Selfie stick-ul

 

Nelipsitul selfie stick. Un adevarat prieten atunci cand vine vorba de fotografiile de grup din timpul vacantelor. Aceste accesorii au devenit atat de accesibile, incat pana si copiii se distreaza de minune cu ele.